Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
 Debriac - Cognac XO Fine Champagne 40 % 70 cl Forstør

Debriac - Cognac XO Fine Champagne

10652

Ny

Denne Grand Champagne cognac er ikke mindre end 25 år og samtidig klassificeret af kvaliteten Extra.

Tilmed har Debriac Cognac XO kvalitetsbetegnelsen Grand Champagne. Dette betyder at alle druer i denne blanding skal være fra det bedste cognac område, kaldet Grand Champagne.

Cognac XO byder på en krydret stor smag der er varmende, sødmefyldt og kompleks. Der er Grand Manier toner over denne cognac.

Flere detaljer

DKK 729,00

Produkt information

LandFrankrig
Alc.:40 %
Indhold0,7 L

Yderligere information

Debriac - Ekstraordinær cognac-producent gennem 5 generationer

Debriac cognac huset, Maison Debriac, går tilbage til 1850. Huset producerer både selv druer til cognac, men er også et handelshus som køber og sælger cognac'er. En specialitet er de ældgamle vintage cognac'er. 

Det at kunne udvælge en cognac, eller nærmere et fad som kan modne cognac i mange år, er en kunst som er nedarvet nu igennem 5 generationer.

Udover sin egen produktion opbevarer Maison Debriac også cognac for adskillige mindre cognac-producenter, hvilket giver adgang til et stort sortiment af cognac for blandinger. Netop derfor kan Debriac skabe nogle af de mest sublime blandings cognac'er.