Ingen varer
Priserne er inklusiv moms
Det har i flere årtier været populært på Island at blande lakrids og chokolade, og derfor har Lakridseriet lavet denne model med en kombineret sød/saltlakrids der er blevet overtrukket med flødechokoladeDet er det absolut bedste fra begge verdner med en lækker kombination af de to smagskarakterer.
Rio de Janeiro er meget kendt for bl.a. sit karneval og de mange festligheder og farver, der følger med den verdensberømte begivenhed. Med inspiration herfra får man en lækker sammensætning med lime/citron-vingummi overtrukket med hvid chokolade og lakrids.En fantastisk kombination med friskhed og lækre nuancer fra både lakrids og chokolade i skøn harmoni.
Fra de smukke norske områder med skov og bær finder man her Stavanger der består af en skovbærvingummi, som er overtrukket med hvid chokolade og lakridspulver.Det giver en frisk og lækker kombination af smagsnuancer, og det er helt sikkert et forsøg værd
Fra Spanien får vi vanvittigt lækre mandler, så Valencia-modellen kommer med disse lækre spanske mandler, der er overtrukket med flødechokolade og stærk lakrids.En intenst smagende mundfuld i skønt samspil for at stille den lille lækkersult.
Paris bliver af mange forbundet med kærlighed og festglæde, så det kan jo ikke passe bedre end en variant med lakrids, der er overtrukket hvid chokolade og afsluttet med champagne- og passionsfrugtaroma amt lakridspulver.Dét er kærlighed der er til at tage og smage på.
Fra den svenske kærlighed til hvid chokolade og hindbær finder man her den lækre og friske kombination af en fast sød lakrids overtrukket med hvid chokolade og hindbær.En absolut fremragende variant med frisk frugt kombineret med de skønne noter af lakrids og hvid chokolade.
Med inspiration fra den norske undergrund med olier og råstoffer har man lavet varianten Oslo, med en mørk og blød lakridskaramel, der er blevet overtrukket med flødechokolade og lakridspulver.Et lækkert mix af nogle af de mest kendte slikingredienser, der bare går op i en højere enhed!
Det har i flere årtier været populært på Island at blande lakrids og chokolade, og derfor har Lakridseriet lavet denne model med en kombineret sød/saltlakrids der er blevet overtrukket med flødechokoladeDet er det absolut bedste fra begge verdner med en lækker kombination af de to smagskarakterer.
Finnerne mener selv at de laver verdens bedste lakrids. Det har Lakridseriet taget til sig i form af en sød og mild variantDen er blød og behageligt lakridset i smagen, så man får den lækre smag uden for mange forstyrrelser fra andre karakterer.Perfekt hvis man bare elsker finsk lakrids
Lakrids er særdeles populært i Danmark, og særligt saltlakrids har vundet mange danskeres hjerter.Fra Lakridseriet har man derfor lavet varianten "Copenhagen" som er stykker af lækker saltlakrids med smag en en ren saltlakrids, der ikke er hverken for stærk eller for mild.Perfekt til alle lakridselskere