Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Grappa

Grappa er navnet på italiensk brændevin, der er skabt på de drueskaller, som bliver tilovers i vinproduktionen. En kvalitetsgrappa kan komme i mange forskellige afskygninger og byde på delikate og nuancerede smags - og duftoplevelser, der er langt udover det sædvanlige.
Hos AH Vine køber vi vores Grappa fra Marzadros-destilleriet, simpelthen fordi deres produkter er af yderst høj kvalitet og altid rummer stor smag. Prøv for eksempel en af vores lækre Grappaer til din kaffe - det vil du ikke fortryde!
Viser 1 - 2 af 2
 • Vis her
  DKK 199,00

  Fra Marzadro får man denne velsmagende grappa La Mia Grappa Valpolicella, der er en sand fryd for ganen.Den italienske grappa har søde og runde noter med et forfriskende snert af fennikel.Den harmoniske aroma ledsages af en varmende sødme i smagen, smørfyldig og blød kombineret med noget let krydret af kardemomme- og...

  DKK 199,00
 • Vis her
  DKK 199,00

  Fra Marzadro får man denne velsmagende grappa La Mia Grappa Amarone.Den italienske grappa har hengemte duftnoter fulde af nostalgi og støvede minder.Den interessante aroma ledsages af en tydelig kraftig barkkarakter i starten, derefter hurtig afvikling og lidt syntetisk nuance.Eftersmagen er forfriskende med frisk agurkekvalitet blander sig...

  DKK 199,00
Viser 1 - 2 af 2