Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
pr. side
Viser 16 - 19 af 19
  • Vis her
    DKK 39,00

    White Zinfandel har en dejlig frisk og liflig smag, der går over i lækre og distinkte noter af karamel, æbler og citrus. En velafbalanceret, tør finish afslutter denne rosévins lækre, delikate profil. Nu i ministørrelse, der er perfekt til picnickurven, til et enkelt glas eller to på en varm sommerdag ved grillen - eller til forretten en hverdagsaften.

    DKK 39,00
  • Vis her
    DKK 39,00

    Miniatureflasken med Merlot fra Jack Rabbit er fyldt med rige noter af multe- og solbær samt kanel der går over i flotte nuancer af lilla frugter som blomme og sveske.  Merlot fra Jack Rabbit er blød og frugtig. Den kommer her i en perfekt taskestørrelse, lige til at medbringe på stranden, til koncert eller på skovtur.

    DKK 39,00
  • Vis her
    DKK 215,00

    Cabaletta fra Orion har duftnoter af svesker, kirsebær og ribs, der går over i en rig og kompleks smagsintensitet af søde blommer og svesker. Cabaletta er en rigtig smagfuld rødvin til en god pris.Med sine rubinrøde dråber er Orion Cabaletta en fryd for øjet, når den hældes op. Den Italienske rødvin har en fyldig krop og komplekse smagsnuancer, som sikrer...

    DKK 215,00
  • Vis her
    DKK 259,00

    Her er en frisk og intens rødvin med skønne kirsebærfarvede og lilla nuancer i glasset. Den byder på noter af rød moden frugt i næsen og i smagen fornemmer man også den fuldmodne karakter, der insisterende overvælder smagsløgene. Kroppen er fyldig men med fløjlsbløde tanniner, der får den til at virke dyb og behageligt voluminøs, men der er også en...

    DKK 259,00
Viser 16 - 19 af 19