Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
12 Lunas Blanco Forstør

12 Lunas Chardonnay/Gewürztraminer

13513

Ny

Yderst elegant og smagfuld hvidvin med chardonnay i hovedsædet og gewürztraminer som passager til at give en silkeblød og intens smag.

Noterne kommer omkring fersken og ananas på en frisk og parfumeret måde, og man får fornemmelsen af en olieret og cremet karakter i den fyldige smag og krop.

Et absolut must try for at udvide sit kendskab til formidabel hvidvin

Flere detaljer

DKK 149,00

Produkt information

LandSpanien
RegionSomontano
Druer94% Chardonnay og 6% Gewürztraminer
Fadlagring4 Måneder
Alc.:14%
Indhold0,75 L

Yderligere information

El Grillo y La Luna - Græshoppen og månen 

Som en del af vinruten i Somotano, Huesca kommer man forbi vinhuset med det drømmeagtige navn "El Grillo y La Luna", som på dansk betyder fårekyllingen og månen.

Det er et familieejet vinhus, der blev etableret i 2007. Det udmærker sig ved at de hovedsageligt udfører deres arbejde manuelt. Det giver dem en langt bedre føling med vinstokkene og druerne gennem hele processen, og der kommer en anden grad af kvalitet ind i de færdige produkter. Det gælder altså bl.a. høst og sortering, der er to krævende opgaver i vinarbejdet, men der bliver ikke gået på kompromis med noget!

De arbejder efter målet at skabe vine med en særlig sjæl og karakter, og hos dem er tålmodighed en dyd, da de ikke høster før druerne er absolut perfekt modne. Det gør også hver årgang forskellig fra de foregående, fordi vejr og klima påvirker druernes modning forskelligt hvert år.

Deres vine præsenteres i to serier; Grillo og 12 Lunas, der repræsenterer forskellige dele af vingårdens marker. Godt nok er der overlap af druesorter, men de udmærker sig forskelligt efter mikroklimaets påvirkning på de specifikke områder, og til sidst er vinifikationen og lagringen med til at fremelske de ønskede karakteristika i vinene.

Somontano har tidligere været en præget af rygtet om hårde og tanninrige vine, som man virkelig skulle vide noget om, for rigtigt at kunne værdsætte. Det synes vi heldigvis ikke er en passende beskrivelse mere, og vinene fra dette vinhus er bestemt med til at modbevise den udtalelse. De er intense og smagfulde men på en behagelig og harmonisk måde, der er absolut et forsøg værd!