Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Mironia - Verdejo Forstør

Bodegas Peñafiel - Mironia, Ribera Del Duero - Verdejo

12956

Ny

Vinen er frisk og levende med en helt unik smag og fylde. vi har længe søgt efter denne type vin og nu er den her. Syren er perfekt afstemt, smagen er powerful og vedholdende med strejf af vanilje og honning uden at virke sød. Der er længe i mellem at vi møder sådan en vin.

Lad dig forføre af denne hvidvin som bør serveres ved 8-10 gr. Til lyst kød eller en osteanretning.

Flere detaljer

DKK 159,00

Yderligere information

Mere om Mironia - Verdejo

Høsttidspunktet er alt afgørende for at få det ønskede resultat. Når druen er perfekt modnet bliver den forsigtig høstet og bragt til vingården. Fermenteringen (gæringen) af Verdejo druerne står på i 15 dage i rustfrie ståltanke under topmoderne og kontrollerede forhold. Lagres herefter i 3 måneder på franske egefade, herefter får vinen lov til at hvile en stund, før den bliver flasket og klargjort til salg.

Drue: Verdejo
Land: Spanien
Område: Ribera Del Duero (Rueda)
Alc: 13%
Indhold: 75cl

Yderligere information om Bodegas Peñafiel

Druerne til denne vin dyrkes i Rueda ca. en times kørsel fra hjertet af Ribera Del Duero

Betingelserne for vindyrkning i dette område er helt perfekte og med mange årtiers erfaring i at producere druer og ikke mindst at omdanne dem til vin giver vi garanti for et produkt som er helt unikt.

Spanien har for længst markeret sig i den etablerede vinverden som et land der vil mere og kan mere end mange andre. Vi tilbyder Bodegas Peñafiel en pallette af vine med stor smag og fine overraskende finesser. Stilen er mørk, fyldig og udvikler mere og mere elegance i takt med modningen.