Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Lakridseriet - Rio de Janeiro Forstør

Lakridseriet - Rio de Janeiro

13357

Ny

Rio de Janeiro er meget kendt for bl.a. sit karneval og de mange festligheder og farver, der følger med den verdensberømte begivenhed. Med inspiration herfra får man en lækker sammensætning med lime/citron-vingummi overtrukket med hvid chokolade og lakrids.

En fantastisk kombination med friskhed og lækre nuancer fra både lakrids og chokolade i skøn harmoni.

Flere detaljer

DKK 45,00

Produkt information

LandDanmark
Indhold120 g

Yderligere information

Lakridseriet - Perfekt kombination af chokolade og lakrids

Kim og Martin er de to kreative hoveder bag Lakridseriet, som de selv betegner som en samling af fantastiske og anderledes skønne smagsoplevelser.

Det startede med chokolade og i 2008 kom en af deres dygtige og passionerede chokoladespecialister på den spændende idé at blande lakrids og chokolade sammen. Og så tog det hele fart.

I 2014 blev Lakridseriet lanceret som rammen omkring denne fremragende idé med at kombinere de to ting, som mange jo holder uendeligt meget af.
De samler inspiration fra hele verden for at sammensætte en serie af luksusprodukter, der også omfatter mandler og vingummi i de lækre kombinationer.


8 Relaterede produkter