Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Mærkedage og højtider

Der er mange højtider, skikke, traditioner og mærkedage som vi fejrer af forskellige årsager både i Danmark og resten af verden.
Det giver os en anledning til at holde fest og mødes med venner og familie uanset ens tilknytning til den pågældende tradition, og i mange anledninger er vinen en tro følgesvend, fordi der altid er en vin, der passer perfekt til ens tradition.
Vi hos AH Vine kommer gladeligt med forslag til hvilken vin, I skal vælge til enhver anledning og menu, så tøv ikke med at tage kontakte os med din forespørgsel.

Husk vi også har mulighed for at lave personlige labels hvis du skal bruge vin til noget helt bestemt enten privat, i personaleforeningen, i sportsklubben, i virksomheden eller i en anden sammenhæng.
Viser 1 - 5 af 5
 • Vis her
  DKK 115,00

  Med sin intense duft af røde bær samt hints af kakao er denne vin et pragteksemplar på en chilensk Cabernet. Rødvinen fra Mapuche har en unik og smagfuld karakter fuld af intensitet og selvsikkerhed. Rødvinen fra Chile har lagret i minimum 12 måneder. Smagen af Cabernet Sauvignon Gran Reserva er velafbalanceret, og eftersmagen er blød og afrundet.

  DKK 115,00
 • Vis her
  DKK 105,00

  Cotes du Ventoux fra Domaine de Boissan er en tør og frugtig rødvin med et krydret udtryk fra det sydfranske Rhône-område, der er anerkendt for sine franske kvalitetsvine med masser af varme og fylde. Cotes du Ventoux er en rigtig god allround rødvin, der altid kan serveres, til hverdag såvel som fest. Med Domaine de Boissan Cotes du Ventoux får du en...

  DKK 105,00
 • Vis her
  DKK 119,00

  Côtes du Rhône fra Domaine de Boissans er en karakterstærk rødvin med kraftfulde smagstræk fra Rhône-området. Med denne klassiske Rhône får du en varm og raffineret rødvin med masser af struktur og smag Domaine de Boissans Côtes du Rhône er velegnet til det danske efterårs- og vinterkøkken og er perfekt til lækre simreretter, gryderetter og smagfulde...

  DKK 119,00
 • Vis her
  DKK 129,00

  Med Cuvée Princes d'Orange får man en fransk rødvin med kraftige noter af hasselnød og peber med en kompleks bouquet af vanilje og solbær. Den smagfulde kombination af krydderi og bær giver en dejlig balanceret vin fra Frankrig, der er en excellent smagsoplevelse. Domaine de Boissans Cuvée Princes d'Orange er en smagfuld rødvin, der passer godt til det...

  DKK 129,00
 • Vis her
  DKK 199,00

  Gigondas er fyldt med kraft og saft. Rødvinen har en kraftig næse med en fløjlsblød og varm smag af frugttoner. Netop denne varme og dybe smag gør Domaine de Boissan Gigondas perfekt til de kolde vinterdage, og passer perfekt til vinterens mad såsom simre- og gryderetter. Domaine de Boissan brillierer med endnu en cru vin fra Rhône dalen, som selv den...

  DKK 199,00
Viser 1 - 5 af 5