Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Tosti - Pink Moscato 150 cl. Forstør

Tosti - Pink Moscato 150 cl.

11626

Ny

Pink Moscato i Magnum-udgave med en intens smag af druer og røde bær. En smuk, balanceret mousserende vin fra Italien. Tosti Pink Moscato er perfekte til en varm sommerdag med sine sødemefulde noter af frugt, samt en eftersmag af sorte kirsebær og hindbær.

Magnum Pink Moscato er perfekt til festlige lejligheder, der kræver lidt ekstra opmærksomhed. 

OBS. Engros kunder min. et kolli à 6 stk.

Flere detaljer

DKK 199,00

Produkt information

TypeMousserende
LandItalien
RegionPiemonte
Druer85 % moscato, 15 % aromatiske røde druer
Alc.:7 %
Indhold1,5 L

Yderligere information

Tosto - Pink Moscato, 150 cl.

Pink mousserende vin der er fyldt med sødme takket være de italienske moscato-druer.

Pink Moscato er kendt for sin intense smag af druer, hindbær og røde bær, der fører tankerne hen på en varm sommerdag. Smagsindtrykene gengives i en fantastisk, velafbalancerede eftersmag af hindbær og sorte kirsebær, hvormed Pink Moscato bibeholder den frugtige nuance. 

Mousserende vin i en delikat pink farve og i et flot, festligt design, der sætter kulør på hverdagen og festlige anledninger.
Pink Moscato er perfekt til dessert, kage og bær, til studentergildet eller som aperitif på en varm sommerdag.

Den mousserende vin serveres afkølet ved 6-7 grader.

Du får Pink Moscato i en magnum-udgave, som er perfekt til en festlig aften i godt selskab.

Tosti - Festlige kvalitetsvine til enhver lejlighed

Der er mere end 200 års ekspertise i hver eneste Tosti-flaske, som der i øvrigt sælges mere end 15 millioner af om året. Det er der en grund til: Disse flasker bærer ikke kun det højeste kvalitetsmærke i italiensk vinproduktion, DOCG, som en garant for egnsmæssig kvalitet og ensartethed - vinene er også særdeles festlige at sætte på bordet. 

Dette er bobler, der fryder både øjet og ganen - en sand fornøjelse, når du skal fejre særlige begivenheder. Brug vinen som aperitif, til søde desserter, på en varm sommerdag eller til skaldyr. Mulighederne er uendelige med vine som disse!