Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Antolini - Theobroma Forstør

Antolini - Theobroma

Ny

Theobroma fra Antolini minder i sin smag meget om den klassiske amarone,  og har også de værdsatte kendetegn, nemlig en fantastisk fylde og kompleksitet. Denne komplekse italienske Theobroma er en fantstisk madvin, der er ideel til retter med paste og kød.

Den raffinerede rødvin fra Italien er perfekt til dem, som foretrækker en kvalitetsvin med mange af de traditionelle Amarone-kendetegn.

Flere detaljer

DKK 229,00

Yderligere information

Antolini - Theobroma

Theobroma rødvinen indeholder mange af de traditionelle amarone-kvaliteter, hvilket gør denne italienske rødvin til en fyldig og kompleks vin. 

Druerne til denne Theobroma rødvin bliver tørret efter "amarone-metoden" i tre måneder før den egentlige vinproduktion rigtigt begynder.

Den italienske rødvin er lagret på barriques i op til et år før vinen hældes på flaske, hvilket giver den både fylde og kompleksitet. Dette gør Thobroma til en super madvin, der passer perfekt til de traditionelle kødretter og pasta.

Du får den bedste smagsoplevelse, hvis du serverer Theobroma ved 16-18 grader. Rødvinen giver den bedste smagsoplevelse, hvis den omhældes 1-2 timer før servering - brug evt. en karaffel.

Yderligere information om Theobroma

Druesammensætning: 50% cabernet sauvignon, 50% croatina
Land: Italien
Område: Veneto
Alc: 14,5% 
Kollistørrelse: 6 fl.

Antolini - Klassiske vine med store personligheder

Antolini ligger midt i Valpolicella-regionen og byder på store, klassiske vine som amarone og ripasso med styrke og karakter. At producere vine med denne slags intensitet og kraft kræver stor ekspertise og god tid. 

De to brødre, der til daglig driver Antolini-varemærket, forstår at give sig tid til alle trin i processen, så ressourcespild undgåes og jordens vitale økosystem samtidig bibeholdes. Dette giver druer, der indgår i varme, krydrede og sødmefuldte vine. Heriblandt druer som Corvina og Rodinella der er klassiske amarone-druer og har noter af mandel og kirsebær. Disse vine er bedst til sødere desserter, bløde oste og lignende retter, hvor de frugtagtige noter og vinens kraft virkelig kan komme til sin ret.