Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Apaltagua - Colección Carignan Forstør

Apaltagua - Colección Carignan

12494

Ny

Colección Carignan fra Apaltague har en dyb, intens rubinrød farve og en stærk aroma af vilde frugter som brombær og kirsebær kombineret med blomstrede noter, der minder om Syrah og Pinot Noir.

Mere subtile hints af sødme og ceder er også til stede i Colección Carignon. I munden er den frisk, dyb og kraftig med en uimodståelig renhed og en imponerende vedholdenhed.

Flere detaljer

DKK 215,00

Yderligere information

Yderligere information om Colección Carignan

Druer: 85% Carignan, 12% Syrah, 3% Pinot Noir
Alc.: 14%
Land: chile > maule valley
Kollistørrelse: 6 fl.

Apaltagua - Chilenske vine fra anerkendte områder

Historien om Viña Apaltagua begyndte i 1995, da den succesrige amerikanske forretningsmand Edward Tutunjian var på ferie i Chile og blev forelsket i både landet og dets overraskende vine. Det var på det tidspunkt, at han besluttede at investere i Chile og erhvervede sin første vingård, La Pancora, beliggende i den syvende region i Chile, i den prestigefyldte Curicó-dal.

Derefter erhvervede Edward Tutunjian en anden ejendom i Huaquén, der ligger i byen Curepto i Maule-dalen, et område kendt for ekspertise af sine druer, med det formål at øge både plantepladsen og druesorten. Denne vingård blev valgt i kraft af sine klimatiske forhold, domineret af et stor temperaturudsving mellem dag og nat. Senere blev Apaltagua Winery, indarbejdet i selskabet. Denne vingård ligger i den sjette region i Chile, i Apalta-dalen i Colchagua, som er karakteriseret for sine fremragende betingelser for vinavl, indarbejdet i selskabet.

Senere købte Apaltagua jord i byen Pirque i Maipo-dalen. Afsluttende blev landskaberne Palmilla (Colchagua) og Manantiales i San Antonio-dalen indarbejdet i de eksisterende vinmarker og omdannede virksomheden til en multi-dal-vingård med tilstedeværelse i fem af de største vinproducerende dale i landet. Dette giver Apaltagua mulighed for at have mangfoldighed i sorter og vine på grund af de kvaliteter, som hver oprindelsesbetegnelse giver.