Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Bavencoff - Aloxe Corton Forstør

Bavencoff Bourgogne - Aloxe Corton

13311

Ny

Under denne appellation gemmer sig en særdeles elegant og delikat vin med en fast afrundet karakter.

Næsen beriges af noter af kirsebær og hindbær i fin symfoni med træ og toast. Smagen følger duften på behagelig vis, og der følger faste men bløde tanniner til at give en god struktur og dybde.

En fabelagtig makker til diverse kødretter og gerne med noget krydderi.

Flere detaljer

DKK 559,00

Yderligere information

Bavencoff - Særligt udvalgte vine fra Bourgogne-distriktet

Bavencoff fra Bourgogne leverer en traditionel og områdetypisk linje af rød- og hvidvine i absolut topklasse og vinene er særligt udvalgt af ønologen Yvan Bavencoff for at repræsentere stilene på bedste vis.

Vinene er relativt kølige og friske i udtrykket men varierer selvfølgelig efter det individuelle område og håndteringen og produktionen i vinkælderen. Druerne høstes manuelt hvilket er til fordel for det delikate og indbydende indtryk i glasset og efterfølgende i ganen.

Der er noget for enhver smag og de er fremragende kompagnoner til retter med inspiration fra de vesteuropæiske køkkener.

Mere om vinen

Med denne appellation kommer en dyb og elegant pinot noir fra Bourgogne, hvor man først fornemmer finessen i det fine og delikate, men imponeres af den yndefulde styrke der følger med.

De røde bær starter oplevelsen og forfølges af de mere markante fadnoter med ristet karakter, og vinen efterlader en behagelig dyb eftersmag.

Denne vin vil være en forstærkende kraft til diverse kødretter fx med okse eller vildtkød, krydrede retter og evt. med mildere oste. Servér den ved ca. 14-16 grader.