Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Bavencoff - Gevery Chambertin Forstør

Bavencoff Bourgogne - Gevery Chambertin

13312

Ny

Bavencoff byder på en lækker ungdommelig vin med masser af potentiale både som ung eller til længerevarende lagring.

Her bydes på en palette af bær og blomster, mens den med tiden vil overtages af tungere noter som læder, lakrids og skov i kombination med mere moden frugt.

Denne fantastiske udgave af en vin er en uundværlig makker for kødelskeren, da den går fint til særligt vildt, okse og lam.

Flere detaljer

DKK 599,00

Yderligere information

Bavencoff - Særligt udvalgte vine fra Bourgogne-distriktet

Bavencoff fra Bourgogne leverer en traditionel og områdetypisk linje af rød- og hvidvine i absolut topklasse og vinene er særligt udvalgt af ønologen Yvan Bavencoff for at repræsentere stilene på bedste vis.

Vinene er relativt kølige og friske i udtrykket men varierer selvfølgelig efter det individuelle område og håndteringen og produktionen i vinkælderen. Druerne høstes manuelt hvilket er til fordel for det delikate og indbydende indtryk i glasset og efterfølgende i ganen.

Der er noget for enhver smag og de er fremragende kompagnoner til retter med inspiration fra de vesteuropæiske køkkener.

Mere om vinen

Her er en vin, der har verden for sine fødder. Den kan blive næsten alt, hvad man har lyst til at gøre den til. Ungdommelig og frisk i starten eller dyb og raffineret efter flere års lagring.

De ungdommelige noter går mod både jordbær, brombær, solbær samt violer og roser i både duft og smag, men med en solid undertone der giver den dybde og karakter. Det er også i undertonerne, at man rigtigt fornemmer potentialet til udvikling af de mere animalske og tunge noter som vildtkød, læder, skov og lakrids, hvis den gemmes til aldring i kælderen.

De solide og faste tanniner er pakket ind i et fløjlsblødt dække, der giver en fast struktur med en overvældende blødhed.

Kan med rette nydes til næsten enhver kødret og gerne de tungere varianter med vildt, okse eller lam som hovedingrediens. Servér den ved ca. 16-18 grader og gerne i den køligere ende i vinens unge dage.