Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Bavencoff - Nuits Saint George Forstør

Bavencoff Bourgogne - Nuits Saint George

13313

Ny

En smagfuld og rustik vin der samtidig byder på en blød og tiltalende fornemmelse i smag og duft.

Dejlige krydrede røde bær med bl.a. vanilje, træ og karamel. Det giver en oplevelse af finesse og man bliver imponeret af samspillet med de mange behagelige smagsnuancer.

Servér den til lettere kødretter med fx fjerkræ og evt. retter med muslinger og skaldyr i tungere og mere krydrede tilberedninger

Flere detaljer

DKK 579,00

Yderligere information

Bavencoff - Særligt udvalgte vine fra Bourgogne-distriktet

Bavencoff fra Bourgogne leverer en traditionel og områdetypisk linje af rød- og hvidvine i absolut topklasse og vinene er særligt udvalgt af ønologen Yvan Bavencoff for at repræsentere stilene på bedste vis.

Vinene er relativt kølige og friske i udtrykket men varierer selvfølgelig efter det individuelle område og håndteringen og produktionen i vinkælderen. Druerne høstes manuelt hvilket er til fordel for det delikate og indbydende indtryk i glasset og efterfølgende i ganen.

Der er noget for enhver smag og de er fremragende kompagnoner til retter med inspiration fra de vesteuropæiske køkkener.


Mere om vinen

I den sydlige del af Bourgogne-distriktet Côte de Nuits ligger Nuits-Saint-Georges, og vinene herfra er ofte kendetegnet ved power og god stabilitet.

Denne vin er ingen undtagelse, og den kommer endda med lidt mere blødhed i form af frugtige aromaer. Den er mørk i udseendet og de frugtige noter komplimenteres af mere dybe nuancer af både træ, vanilje, karamel og kaffe.

Med både kraft og blødhed samt fylde og lethed bliver det en elegant makker til lettere kødtyper som fx kylling og kalkun, men også et fortræffeligt match til de endnu lettere muligheder som muslinger og skaldyr byder på.

Vinen præsenterer sig optimalt ved 14-16 grader