Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Bavencoff - Pommard Forstør

Bavencoff Bourgogne - Pommard

13310

Ny

Pommard er en vin med masser af kraft og fylde

Mørk og intens både i udseende, duft og smag. En overvældende oplevelse med power og elegance i raffineret samspil. Duften deles mellem frugt og peber-noter, der fortsætter i smagen efterfulgt af fyldighed, kraftige men bløde tanniner og en behageligt lang eftersmag.
En perfekt vin til vildt, gryderetter og generelt retter med tyngde og kraftig smag

Flere detaljer

DKK 599,00

Yderligere information

Bavencoff - Særligt udvalgte vine fra Bourgogne-distriktet

Bavencoff fra Bourgogne leverer en traditionel og områdetypisk linje af rød- og hvidvine i absolut topklasse og vinene er særligt udvalgt af ønologen Yvan Bavencoff for at repræsentere stilene på bedste vis.

Vinene er relativt kølige og friske i udtrykket men varierer selvfølgelig efter det individuelle område og håndteringen og produktionen i vinkælderen. Druerne høstes manuelt hvilket er til fordel for det delikate og indbydende indtryk i glasset og efterfølgende i ganen.

Der er noget for enhver smag og de er fremragende kompagnoner til retter med inspiration fra de vesteuropæiske køkkener.

Mere om vinen

30 år gamle vinstokke giver masser af dybde og karakter til denne sublime rødvin.

Med denne vin får man én på smagsopleveren og sidder efter sidste mundfuld tilbage med en følelse af lykke og tilfredshed. Mørke bær og frugter kombineret med peber og mørke krydderier giver det friske og ungdommelige pust til den intense fylde med mærkbare tanniner.

Selv med 18 måneders fadlagring holder den fint fast på de frugtige aromaer, og den kan med uden problemer lagres yderligere i op til 10 år.

Den bliver hængende i munden på en behagelig måde og vil sætte et vidunderligt punktum til en menu med tilsvarende voluminøs smag og fylde. Nyd den gerne ved 16-18 grader og sørg gerne for at åbne og hælde på karaffel en times tid før servering.