Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Château Sergant - Lalande de Pomerol Forstør

Château Sergant - Lalande de Pomerol

12491

Ny

Lalande de Pomerol fra Château Sergant 2011 er en fantastisk vin med en dyb, rød farve med et flot lilla skær. Næsen er frugtig og krydret med noter af søde bær og vanilje.

Lalande de Pomerol er lavet på håndplukkede druer, primært Merlot druen, der her vokser på 30 år gamle vinstokke og har modnet på ægetræsfade i 12 måneder i mørke vinkældre.


Flere detaljer

DKK 255,00

Yderligere information

Château Sergant - Lalande de Pomerol

Lalande de Pomerol fra Château Sergant er en virkelig lækker rødvin, der er lavet på håndplukkede Merlotdruer og har modnet i over 12 måneder på egetræsfade.

Den har en flot dyb, rød farve med et lilla skær og en smag af søde bær og krydderier med et hint af vanilje, kirsebær, blåbær og kaffe. Denne komplekse smagssammensætning giver vinen en velbalanceret fyldighed, der bliver hos dig i lang tid. Dette er en rigtig god rødvin, du med fordel kan gemme. Den beholder sin nuværende smag og karakter i op til 10 år, derefter vil smagen modnes og udvikles.

Du får det bedste ud af denne kvalitetsvin ved at servere den ved en temperatur mellme 16 og 18 grader og ilte den en halv time inden servering. Lalande de Pomerol går rigtig godt til kalvekød eller gode oste.

Yderligere informationer om Lalande de Pomerol

Druesammensætning: 82% Merlot, 11% Cabernet Franc, 7% Cabernet Sauvignon
Land: Frankrig
Område: Bordeaux
Indhold: 75 cl.
Alc.: 13%
Kollistørrelse: 6 fl.

Château Sergant - Kraftfulde vine med intense farver

Château Sergant er placeret på et plateau vest for den lille by Lalande de Pomerol. Vingården dækker 21 hektar land, der primært består af sand og grus.Takket være denne jordbund har Château Sergant udviklet sine kraftfulde vine med intense farver.

Aldringsprocessen på egefade giver vinen en elegance og kompleksitet i særklasse. For at producere de bedste vine er vinkælderen udstyret med moderne ustyr, hvor temperaturen konstant kontrolleres. Der er netop bygget en ny vinkælder til at modne vinen i nye egetræsfade.

Siden 2011 har M. Hubert de Bouard, eger af den kendte Château Angélus, fungeret som konsulent for Château for hele tiden at forbedre vinenes kvalitet.