Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Trabuch Langhe rosso D.O.C. Forstør

Salvano Trabuch Langhe Rosso D.O.C.

13157

Ny

Trabuch Langhe Rosso D.O.C. fra Salvano er en delikat italiensk rødvin med personlighed for alle pengene!

Her får du en helt unik, fyldig rødvin med søde og fløjlsbløde tanniner og en vedvarende bouquet af levkøj-blomster. Vinen har desuden en flot intens rubinrød farve.

Flere detaljer

DKK 199,00

Yderligere information

Trabuch Langhe Rosso D.O.C.

Med den italienske Trabuch Langhe Rosso D.O.C får du både kvalitet og masser af fylde! Vinen er lavet på Barbera, Nebbiolo og Cabernet Sauvignon. Denne druesammensætning kombineret med vinens lagring skaber en unik vin, som er kendt over hele verden.

Trabuch Langhe Rosso D.O.C er særligt fremragende til rødt kød og vildt.

For den bedste vinoplevelse, bør denne vin serveres ved 18-20°C og åbnes mindst en halv time, før den skal nydes.


Yderligere information om Trabuch Langhe Rosso D.O.C.

Sammensætning: Barbera, Nebbiolo og Cabernet Sauvignon
Land: Italien
Område: Diano d’Alba og Neive - Langhe
Alc: 13,5%

Salvano – Italienske vine med personlighed

Salvanos historie indenfor vinproduktion starter i 1930’erne. Her begyndte Angelo Salvano at lave vin fra sit hjem i Diano d’Alba, der var omringet af Langhes vinmarker. Angelo arbejdede hårdt, og jorden var god, så det gik støt fremad for hans vingård.

Siden dengang er der løbet meget vand under broen for vinproducenten Salvano. I dag er Salvanos vine kendte og elskede af mennesker over hele verden, og flere af deres vine har vundet et væld af priser.

Salvanos mission er at producere eksklusive vine ved at afspejle den lange tradition indenfor vinproduktion, som hører til det kendte italienske vinområde Langhe. Og Salvanos mange vinmarker bliver behandlet på traditionel vis for at bevare de forskellige områders unikke egenskaber.