Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
A.H. Riise - Non Plus Ultra Black Edition Forstør

A.H. Riise - Non Plus Ultra Black Edition

13180

Ny

Med en base af A.H. Riises Non Plus Ultra Very Rare rom har man her fortsat arbejdet ved at lade den lagre på forskellige fade og til sidst mikse det til dette pragteksemplar af en rom. Der er intet mindre end 50 forskellige fade ind over blendet.

Duften starter sødligt med søde krydderier og mælkechokolade, hvor smagen tager over og bliver mere intens og får hint af appelsin og et strejf af lakrids og tannin som i sort te.

Den er gennemført behagelig og kan nydes til enhver anledning!


Flere detaljer

DKK 999,00

Produkt information

LandDansk Vestindien
Alc.:42 %
Indhold0,7 L

Yderligere information

A.H. Riise - En smagfuld hyldest til Albert Heinrich Riise

A.H. Riise rom er en hyldest til den danske apoteker, Albert Heinrich Riise, som i 1838 fik det privilegium at drive Apotek i hovedstaden på Dansk Vestindien, Charlotte Amalie. 

Med en stor passion for botanik udnyttede A.H. Riise de eksotiske planter på Vestindien til at producere famaceutiske, alkoholdige og kosmetiske produkter. A.H. Riises apotek blev således brugt til salg af bl.a. rom og bitter, som agerede medicin mod maveonde etc.

I dag drives spiritusproduktionen fortsat videre fra hovedsædet i København. Man ejer rettighederne til navnet, der stadig repræsenterer de gamle traditioner, opskrifter, ingredienser og hyldester til bl.a. Danmark, det tidligere Dansk Vestindien og sømændene.
Både rom og gin produceres på nøje udvalgte steder over hele verden med fokus på at bevare den gamle historie og teknik bag de vidunderlige drikke.