Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
A.H. Riise - Royal Danish Navy Strength Rum Forstør

A.H. Riise - Royal Danish Navy Strength Rum

13208

Ny

Fra den velkendte Danish Navy Rum findes her den "voksne" udgave med 55 % alkohol, også kaldet navy strength.

Rommen har en intens mørk farve, og der er masser af dybde og lækker kompleksitet i både smag og duft. Den fortjener helt sikkert at blive nydt i fulde drag.

Den er cremet og både duft og smag har noter af henkogt frugt, brændte figner, appelsinskal, citrus og lakrids kombineret med strejf af karamel, cedertræ og eukalyptus

Den høje alkohol giver en lækker dybde til smagen.

Flere detaljer

DKK 499,00

Produkt information

LandDansk Vestindien
Alc.:55 %
Indhold0,7 L

Yderligere information

A.H. Riise - En smagfuld hyldest til Albert Heinrich Riise

A.H. Riise rom er en hyldest til den danske apoteker, Albert Heinrich Riise, som i 1838 fik det privilegium at drive Apotek i hovedstaden på Dansk Vestindien, Charlotte Amalie. 

Med en stor passion for botanik udnyttede A.H. Riise de eksotiske planter på Vestindien til at producere famaceutiske, alkoholdige og kosmetiske produkter. A.H. Riises apotek blev således brugt til salg af bl.a. rom og bitter, som agerede medicin mod maveonde etc.

I dag drives spiritusproduktionen fortsat videre fra hovedsædet i København. Man ejer rettighederne til navnet, der stadig repræsenterer de gamle traditioner, opskrifter, ingredienser og hyldester til bl.a. Danmark, det tidligere Dansk Vestindien og sømændene.
Både rom og gin produceres på nøje udvalgte steder over hele verden med fokus på at bevare den gamle historie og teknik bag de vidunderlige drikke.