Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Ny A.H. Riise - XO Ambre d'or Reserve Forstør

A.H. Riise - XO Ambre d'or Reserve

13485

Ny

En lækker model i den skønne A.H. Riise serie. Med udgangspunkt i den klassiske XO med rom fra både Vestindien og Caribien. De gyldne dråber er lagret på fade, der har været brugt til den søde Sauternes dessertvin, så man får lækre frugtige noter af bl.a. abrikos og fersken kombineret med sødmefuld honning, vanilje, rosiner og hasselnødder.

Man oplever en let og frisk eftersmag med en let cremet fyldighed der stille og roligt fader ud på tungen.

Flere detaljer

DKK 429,00

Produkt information

LandDansk Vestindien og Caribien
FadlagringSauternes fad
Alc.:42 %
Indhold0,7 L

Yderligere information

A.H. Riise - En smagfuld hyldest til Albert Heinrich Riise

A.H. Riise rom er en hyldest til den danske apoteker, Albert Heinrich Riise, som i 1838 fik det privilegium at drive Apotek i hovedstaden på Dansk Vestindien, Charlotte Amalie. 

Med en stor passion for botanik udnyttede A.H. Riise de eksotiske planter på Vestindien til at producere famaceutiske, alkoholdige og kosmetiske produkter. A.H. Riises apotek blev således brugt til salg af rom og bitter, som agerede medicin mod maveonde etc.

I dag drives foretagendet fortsat videre fra hovedsædet i København. Man ejer rettighederne til navnet, der stadig repræsenterer de gamle traditioner, opskrifter, ingredienser og hyldester til bl.a. Danmark, det tidligere Dansk Vestindien og sømændene.
Både rom og gin produceres på nøje udvalgte steder over hele verden med fokus på at bevare den gamle historie og teknik bag de vidunderlige drikke.