Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Dos Maderas 5+3 rom 5 cl Forstør

Dos Maderas 5+3 rom 5 cl

13571

Ny

En skøn og blød rom med en base fra Caribien, hvor den er lagret i 5 år på amerikanske egetræsfade og afslutningsvist lagret 3 år i Spanien på brugte palo cortado sherryfade.
Den har en tør karakter, der giver den et lidt lettere udtryk, men stadig i en dejlig blød og harmonisk krop med noter af tørret frugt, karamel og krydderi. Der kommer også et hint af vanilje og sherry fra fadlagringen.

Perfekt ministørrelse, hvor man nemt kan få en smagsprøve og blive forfalden til de lækre dråber.

Flere detaljer

DKK 50,00

Produkt information

LandCaribbien
FadlagringJa
Alc.:38 %
Indhold5 cl

Yderligere information

Ron Dos Maderas - Fra spansk vin til spiritus

Bodegas Williams & Humbert går omkring 130 år tilbage, hvor Sir Alexander Williams og Arthur Humbert grundlagde deres vineri i 1877, og de var med til at starte kvalitetsstemplingen for sherry og brandy. Deres vinhus anses nu for at være et af de mest prestigefyldte vinproducenter.

I 1960'erne arbejdede José, Nicolás, Jesús og Angel (fra Medina familien) på at starte deres eget vinhus, og de fik tilslutning fra Williams & Humbert, som nu lægger navn til alle aktiviteter, som Medina-huset står bag, og de har bl.a. fået enorm anerkendelse for deres sherry, brandy og rom.

Det giver altså god mening, at de vælger at bruge deres brugte sherryfade til at lagre deres rom på, når de har dem til rådighed i forvejen, og det giver et helt særligt præg på spiritussen.