Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Opthimus - 21 år Ron Dominicano 38% 70 cl Forstør

Opthimus - 21 år Ron Dominicano

10340

Ny

Med denne 21 årige rom fra Opthimus får man en rom med kraftig aroma og en eksplosiv smag. Den gyldne rom er elegant og balanceret.

Der bydes på noter af rosenblade, hybenblomster, let kokos og delikat vanilje.

De sarte og blomstrende dufte akkompagneres af smagen af syrlig sødme og hybenmarmelade, som skaber fyldige og lune smagsnuancer.

Eftersmagen er lang med hint af kirsebær, kokos og hyben.

Flere detaljer

DKK 665,00

Produkt information

LandDen Dominikanske Republik
Alc.:38 %
Indhold0,7 L

Yderligere information

Oliver & Oliver - Solid leverandør af rom til enhver smag

Den dominikanske producent Oliver & Oliver, står bag en række kendte rom-mærker som Cubaney, Unhiq, Cubanacan, Ron Quorhum, Opthimus-serien, Puntacana Club m.fl. 

Her er der altså tale om et firma der kan sit kram. Oliver & Oliver har produceret et stort sortiment af rom der henvender sig til vidt forskellige individer og smage. Hos det dominikanske firma kan man finde noget til enhver smag, hvad enten man er vild med sødme eller krydderi.

Oliver & Oliver producerer verdens bedste rom. Deres rom er kendetegnet ved den høje kvalitet, aroma og smag. Oliver er eksilcubaner, hvorfor rommen også produceres efter finere cabansk håndværk. Oliver & Oliver blev grundlagt i 1990'erne og har indtaget rommarkedet med storm.