Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Presidente - 15 år El Gran Ron del Caribe 40% 70 cl Forstør

Presidente - 15 år El Gran Ron del Caribe

11621

Ny

Presidente er en suveræn rom, af højeste kvalitet, skabt af cubanske rom maestros i Santo Domingo i 1995, for at ære mindet om José Martí og 100 årsdagen for hans død.

Denne klassiske søde rom byder på noter af abikos marmelade, brun farin og delikat vanilje. Duften er akkompagneret af smagen af masser af sødme med vanilje, abrikos og appelsin.

Eftersmagen er behageligt lang og dejligt krydret.

Flere detaljer

DKK 359,00

Produkt information

LandDen Dominikanske Republik
Alc.:40 %
Indhold0,7 L

Yderligere information

Oliver & Oliver - Presidente Marti 15 år

Presidente rommen er en hyldest til José Julián Martí, en nationalhelt, der i 1800-tallet dedikerede sit liv til kampen om frihed og  for Cubas løsrivelse fra Spanien. 

Presidente er en fantastisk rom med skønne søde noter fra den varme sol, hvilket er kombineret med hint af nødder og krydderier. 

Rommen er lagret ud fra solera metoden, hvor ældre rom er blandet med nyere rom. Den ældste rom i denne Presidente er 15 år.

Dette giver en fantastisk dyb smag, som du bør nyde i godt selskab.

Yderligere information om Presidente 15 år

Land: Den Dominikanske Republik 
Indhold: 70 cl.
Alc: 40% 

Oliver & Oliver - Solid leverandør af rom til enhver smag

Den dominikanske producent Oliver & Oliver, står bag en række kendte rom-mærker som Cubaney, Unhiq, Cubanacan, Ron Quorhum, Opthimus-serien, Puntacana Club m.fl.

Her er der altså tale om et firma der kan sit kram. Oliver & Oliver har produceret et stort sortiment af rom der henvender sig til vidt forskellige individer og smage. Hos det dominikanske firma kan man finde noget til enhver smag, hvad enten man er vild med sødme eller krydderi.

Oliver & Oliver producerer verdens bedste rom. Deres rom er kendetegnet ved den høje kvalitet, aroma og smag. Oliver er eksilcubaner, hvorfor rommen også produceres efter finere cabansk håndværk. Oliver & Oliver blev grundlagt i 1990'erne og har indtaget rommarkedet med storm.