Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Reuter Dusemund Rotling - Riesling & Spätburgunder Fernherb Rosé Forstør

Reuter Dusemund Rotling - Riesling & Spätburgunder Fernherb Rosé

Ny

Riesling & Spätburgunder Fernherb Rosé fra Reuter Dusemund er et forfriskende mix af friske røde bær, såsom jordbær, hindbær og vilde bær.

Den liflige rosévin fra Reuter Dusemund Rotling har en frisk syrlighed, som gør den ideel til sommerens varmere dage og lange lyse nætter. Riesling & Spätburgunder Fernherb Rosé er en aromatisk rosévin med gang i.

Flere detaljer

DKK 99,00

  • Kollistørrelse 6 fl.

Yderligere information

Reuter Dusemund Rotling - Riesling & Spätburgunder Fernherb Rosé

En forførende og smuk rosévin, både i smag og udseende, er hvad Riesling & Spätburgunder Fernherb Rosé fra Reuter Dusemund Rotling har at tilbyde. Med dens frugtige noter er Riesling & Spätburgunder Fernherb Rosé den perfekte sommerrosé, som vil gøre sig godt til enhver festlig lejlighed.

Den delikate rosévin fra Reuter Dusemund Rotling fungerer fremragende med lyst kød, retter med fisk eller kylling, salater eller sommerens grillmad. Derudover er Riesling & Spätburgunder Fernherb Rosé fra Reuter Dusemund Rotling perfekt til at slange sig i solen med.

Den forfriskende rosévin stammer fra Mosel i Tyskland, og er en af de bedste fremstillet, med kraftige smage af røde hindbær og saftige jordbær.

Server rosévinen fra Reuter Dusemund Rotling afkølet og i godt selskab for den bedste smagsoplevelse. 

Yderligere informationer om vinen

Drue: Riesling og Spätburgunder
Sammensætning: 70 % riesling og 30 % Spätburgunder (pinot noir)
Land: Tyskland
Område: Mosel
Alc: 11 %
Indhold: 0,75 liter

Reuter Dusemund - Eftertragtede vine fra Tyskland

Siden 1624 har Reuter-Dusemund familien produceret vin i den lille by Brauneberg. Familiens kvalitetsvine er dyrket oppe på de solrige bakker ved Mosel-floden, tæt ved Berkastel-Kues. Her har Reuter-Dusemund gennem to generationer dyrket og forfinet vinstokket tunge af Riesling-druer, som har resulteret i nogle af de bedste tyske vine på markedet.

Reuter-Dusemund producerer primært eftertragtede hvidvine til Tyskland og Europa, men er også en sublim leverandør og mousserende vine og juicer.

I øjeblikket ledes produktionen af Jürgen Dusemund, som med sin uddannelse som vinønolog ved hvad han taler om.

11 andre produkter i den samme kategori: