Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Alliance - Shiraz Forstør

Australian Domain Wines - Alliance Shiraz

10002

Ny

Alliance Shiraz er en sublim rødvin med søde noter af sommerens frugter der byder på et karakteristisk touch af krydderier og egetræ. Den mørkerøde vin har en fyldighed og varme, kendt fra Australiens vine.

Australsk Shiraz der har lagt 20 måneder på amerikanske og franske egefade, hvilket giver rødvinen et ekstra pift af modenhed og styrker smagen.

Flere detaljer

DKK 165,00

Yderligere information

ADW - Alliance Shiraz

Hvad har Mercedes-bilerne til fælles med en australsk vin? Ikke rigtigt noget - udover at navnet "McLaren" både hentyder til bilproducenten Mercedes' racing team i Formel 1 - og McLaren Vale der er en vinmark syd for Adeleide i Australien.

Alligevel kan man dog godt fristes til at sammenligne de to ting... Hvis du tænker på en elegant, sølvgrå Mercedes med lædersæder svarer billedet nok meget godt til den følelse, du får med denne Alliance vin i glasset: Mørk rød farve med en behagelig duft, der hinter af Australiens varme klima og en rig, fyldig smag af blandt andet mørke bær. Som bilens interiør forfører det bløde læder dine sanser. Runde tanniner, velformet krop og 20 måneders lagring på franske og amerikanske barriques - det bliver næsten ikke bedre for en australsk shiraz.

Brug den delikate Alliance Shiraz til lam, fadkoteletter, kalvemørbrad og faste oste som fx emmentaler. 

Anbefalet serveringstemperatur for Alliance er 16-18 grader. Rødvinen bør være kølig ved servering, da temperaturen hurtigt stiger. For den bedste smagsoplevelse anbefales det endvidere at omhælde Shiraz-vinen 1-2 timer før servering - brug evt. en karaffel.

Yderligere information om Shiraz

Sammensætning: 100% Shiraz
Land: Australien
Alc: 14% 
Kollistørrelse: 12 fl.

ADW - Eventyrlige vine med store smage 

Humor og kant går hånd i hånd i dette vinøse eventyr, som byder på smukt farvede vine med store smagsindtryk. ADW står for "Australian Domain Wines", og under dette label finder vi Barletta-brødrene, der siden 1998 har produceret rødvine i små oplag og eksklusiv kvalitet til verdensmarkedet på kendte druer som zinfandel, merlot, shiraz og cabernet sauvignon.

Igennem årene har de to Barletta-brødre arbejdet passioneret for at skabe vine, der rummer Mc Laren-dalens signifikante natur og identitet hvad angår smag, duft og kvalitet. Projektet er lykkedes i stor stil resulterende i vine med dybde, struktur og fantastiske navne som "The Hattrick", "Deaf Galah" og "Alliance".