Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Ca di Mori Corvina Forstør

Ca' di Mori Corvina

13468

Ny

Denne Corvina er en delikat rødvin med lækre noter af solbær, brombær og mørke kirsebær kombineret med bløde krydrede noter i eftersmagen.
Den har en fin syre og en behagelig mængde tanniner, der får den til at fremstå lidt ekstra dyb og eksklusiv. Smagen er til den kraftige side og bliver ved i en god lang eftersmag.

Den er en glimrende makker til en hyggestund, og den kan sagtens akkompagnere mad i den tungere ende med lidt krydderi og kraftig smag.

Serveres optimalt ved 17-18 grader

Flere detaljer

DKK 105,00

Produkt information

TypeRødvin
LandItalien
RegionVeneto
DruerCorvina
Alc.:14 %
Indhold0,75 L

Yderligere information

Cantina di Castelnuovo - Lækkerier fra Gardasøen

Cantina di Castelnuovo får druer til sine vine fra over 200 forskellige vingårde i Veneto omkring Gardasøen. De skabet en bred vifte af vine til såvel det italienske folk som alle os andre rundt omkring i verden.

De arbejder primært i appellationerne for området, og kommer dermed omkring de velkendte Amarone, Valpolicella og Valpolicella Ripasso, men også de knap så udbredte som Bardolino, Soave og Lugana.

Selvom det måske ikke er de allermest prestigefyldte vine, så er de klassiske og solide repræsentanter for deres region og drue, så de skal absolut opleves.

1 Relateret produkt