Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Domaine de Boissan - Seguret Cotes du Rhone Villages Forstør

Domaine de Boissan - Seguret Cotes du Rhone Villages

12083

Ny

Duften af Seguret fra Domaine de Boissan er frisk, ung og indbyder til at lade næsen blive i glasset. Med Seguret fra Frankrig får man en raffineret og fyldig rødvin, med smag af saftige solbær og bløde tanniner.

Server en smule af den franske rødvin afkølet i store glas sammen med en let sommersalat, kylling

eller andre lyse retter.

OBS. Engroskunder min. et kolli à 12 stk.

Flere detaljer

DKK 159,00

Yderligere information

Domaine de Boissan - Seguret Côtes du Rhône Villages

Med Seguret fra Domaine de Boissan får man en sublim og fyldig rødvin med smag af friske røde fruger og solbær. Den franske rødvin har blide tanniner, som gør Seguret behagelig og drikkevenlig.

Domaine de Boissan Seguret passer fremragende sammen med lette sommerretter såsom salater, kylling og andre lyse retter.

Rødvinens anbefalede serveringstemperatur er 16-18 grader. Den må gerne nydes en smule afkølet, da det fremhæver smagsnuancerne i denne Seguret.

Det er altid en fordel at omhælde rødvinen 1-2 timer inden servering. 

Yderligere information om Seguret Côtes du Rhône Villages

Sammensætning: 80% Grenache og 20% Syrah
Land: Frankrig
Område: Cotes du Rhône Villagess
Alc: 13,5%

Domaine de Boissan - Franske vine til enhver smag

Hvis man er på jagt efter klassiske franske vine, så er Domaine de Boissan et godt sted at starte. Domaine de Boissan-vinene stammer fra Rhône-området, som er kendte for deres mangfoldige og varme franske vine. 

De mange kvalitetsvine fra Domaine de Boissan er den perfekte match for kraftige retter med gang i krydderierne. Hos Domaine de Boissan kan man finde noget til enhver smag, hvad enten man er til lette og tørre vin eller man hælder mere til sødemefulde og krydrede varianter. 

Domaine de Boissan's franske vine har vundet et hav af anerkendte internationale priser, som bekræfter at deres vine er blandt de bedste.