Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Guasti Clemente - Barbera d'Asti Superiore Magnum Forstør

Guasti Clemente - Barbera d'Asti Superiore Magnum

13114

Ny

Vinen fra Guasti Clemente byder på dybe noter af træ i sin boquet og en flot tør smag med en skøn struktur. Vine fra Piemonte-området er anerkendte for deres uimodståelige smage, og Barbera d'Asto Superiore fra Guasti Clemente er ingen undtagelse.


Den italienske rødvin er en delikat fornøjelse for smagsløgene. Vinen fra Italien gør sig glimrende alene, men også sammen med stegt kød og modne oste.

Flere detaljer

DKK 399,00

Produkt information

TypeRødvin
LandItalien
RegionPiemonte
DruerBarbera
Alc.:13,5 %
Indhold1,5 L

Yderligere information

Guasti Clemente - Barbera d'Asti Superiore

En klassisk Piemonte vin med stor styrke og kraft. 

Ved byen Nizza i Italiens Asti-område i Piemonte produceres denne overlegne rødvin på Barbera-druen. Efter presning og gæring lagres vinmosten på egetræsfade i minimum ét år, hvilket giver den komplekse og velafbalancerede krop med lang og vedholdende eftersmag.

Barbera d'Asti Superiore kan drikkes nu, men kan også med fordel gemmes i 8-10 år

Piemonte vinen kan server den til stegt kød, vildt og modne oste.

Anbefalet serveringstemperatur: 18-22 grader. Du får de bedste smagsindtryk, hvis du omhælder vinen 1-2 timer før servering - brug evt. en karaffel.

Guasti Clemente - Årgangsvine til attraktive priser

Historien om Clemente vinhuset går tilbage til 1880'erne og involverer bl.a. plantning af verdens største vinmarker i Californien og en by med eget navn. Det er dog ikke derfor Guasti Clemente er et kendt navn i vinindustrien - det skyldes nærmere hans formiddable og usammenlignelige sans for at dyrke og lave kvalitetsvine med mange års ekspertise.

Kongen af Piemonte-regionen er baroloen - og dette sørger Guasti Clemente for at vise os med sine eksklusive flasker og årgange, der både kan drikkes nu - men også sagtens kan gemmes indtil den rigtige lejlighed viser sig. Årgangsvine af barbera- og nebbiolodruer, der gør indtryk på madoplevelsen. 

Perfekte til især italienske forretter (antipasti) og pasta - men er også anvendelige til de lidt kraftigere retter i efteråret. Helt igennem fantastiske vine til en lige så fantastisk pris!

5 Relaterede produkter