Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Lake Chalice - Pinot Noir Marlborough Forstør

Lake Chalice "The Raptor" Pinot Noir Marlborough

11514

Ny

Pinot Noir fra Lake Chalice er elegant og aromatisk med smidige tanniner og en langvarige smag. Chalice Lake rødvinen byder på modne blommer og saftige kirsebær blandet med delikate blomster noter.

The Raptor fra Lake Chalice har stejf af mørke frugter og hints af kaffe på ganen. Disse komplekse smagsstoffer er godt understøttet af de fine tanniner. Her får man en klasse rødvin med masser af fylde.

Flere detaljer

DKK 245,00

Produkt information

TypeRødvin
LandNew Zealand
RegionMarlborough
DruerPinot Noir
Alc.:14%
Indhold75 cl
AllergenerIndeholder sulfitter

Yderligere information

Lake Chalice - Pinot Noir

Pinot Noir fra Lake Chalice er en sublim rødvin fra New Zealand's største vindyrkningsområde Marlborough. Med denne rødvin får man masser af saft og kraft. Pinot Noir har en dejlig harmonisk balance mellem sødme og krydder, med smagen af saftige kirsebær og modne blommer kombineret med hints af kaffe. Nyd nu eller kælder med tillid i løbet af de næste fem år.

Lake Chalice Pinot Noir er ideel sammen med rødt kød og vildt.

Rødvinen fra Chalice Pinot bør serveres afkølet for at give den bedste smagsoplevelse. 

Lake Chalice - Kvalitetsvine med personlighed og udtryk

Lake Chalice Wines er et af de få tilbageværende private og lokalt ejede vinhuse i New Zealand og ligger i landets største vindyrkningsområde Marlborough.

Lake Chalice ejer tre vingårde der ligger forskellige steder spredt udover New Zealand's frodige landskab, hvilket resulterer i deres sortiment af mangfoldige vine. Hver af de tre vingårde fokuserer på forskellige druesorter så man altid kan være sikker på at få sublime kvalitetsvine fra Lake Chalice.