Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Le Havre De Paix rouge Forstør

Le Havre De Paix Rouge

12907

Ny

Le Havre De Paix Rouge er en prisstærk og alsidig fransk rødvin fra Languedoc-Roussillion-regionen.

Le Havre De Paix Rouge har en krydret duft af røde bær og lakrids. Vinen har desuden meget harmoniske tanniner og byder på frugtig smag med noter af blåbær samt røde og mørke bær.

Flere detaljer

DKK 85,00

Yderligere information

Grands Chais de France - Le Havre De Paix Rouge

Le Havre De Paix er en frugtig, harmonisk og velsmagende vin, som kan bruges til de fleste lejligheder. Du kan både nyde den som hverdagsvin eller i festligt lag. Derudover går denne vin både godt til både kolde retter, salater, ost og rødt kød.

Yderligere information om Le Havre De Paix Rouge

Sammensætning: Syrah, Grenache

Land: Frankrig

Område: Languedoc-Roussillion

Alc: 12%

Grands Chais de France – Smagfuld fransk vin siden 1981

Grands Chais de France (GCF) har en mission om at producere smagfuld fransk vin til hele verden uden at miste fokus på vinbønderne og vinens tilblivelsesproces. GCF er desuden den største privatejede vinproducent i hele Frankrig. Firmaet blev grundlagt i 1979 af Joseph Helfrich og startede med at producere cognac. I 1981 tog virksomheden så fat på vinproduktionen, og siden har det taget fart. I dag producerer de hvert år omkring 1,500,000 hl vin.