Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Luciana Cordioli - Ripasso Forstør

Luciana Cordioli - Ripasso, Classico Superiore

10020

Ny

Den høje kvalitet af Luciana Cordioli Ripasso giver en smuk rubinrød vin med en frugtagtig boquet af solbær, brombær og blommer.

Ripasso vinen udemærker sig med en rig og intens smag, der er karakteristisk for Luciana Cordioli vinhuset.

Du får en prisvindende vin til en helt fantastisk pris. Den italienske Ripasso er altid et sikkert valg der ikke skuffer!

Flere detaljer

DKK 159,00

Yderligere information

Luciana Cordioli - Ripasso, Classico superiore

Luciana Cordioli er kendt som en af Valpolicella-områdets dygtigste vindyrkere, og vinene herfra bærer internationale udmærkelser og medaljer. Resultatet af den høje kvalitet giver deres Ripasso en frugtig boquet af bær, med et strejf af fadlagringens vaniljenoter. I munden fornemmes en tydelig dybde og kompleksitet med afbalancerede tanniner.

Lækker og rig Ripasso der er lavet på den tidligere presning af fortørrede amarone-druer, der tilfører moden og intens smag til denne Ripasso. Efter presningen lagres rødvinen i 36 måneder på egefade, der tilfører en balanceret kompleksitet til vinen, hvorefter vinen tappes på flasker og lagrer i 6 mdr. før den frigives til salg.

En fantastisk italiensk rødvin, der kan drikkes nu eller gemmes til senere. Ripasso rødvinen er særlig velegnet til modne oste, rødt kød og pasta.

Ripasso rødvinens anbefalede serveringstemperatur er 16-18 grader. Rødvinen bør være kølig ved servering, da dens temperatur hurtigt stiger. For den bedste smagsoplevelse anbefales det endvidere at omhælde vinen 1-2 timer før servering - brug evt. en karaffel.

Yderligere information om Ripasso

Druesammensætning: 60% Corvina Veronese, 20% Rodinella, 10% Corvinone
Land: Italien
Område: Veneto
Alc:13,5% 
Kollistørrelse: 6 fl.

Luciana Cordioli - Intense kvalitetsvine gennem flere generationer

Intense smagsindtryk med store armbevægelser kendetegner Luciana Cordioli-husets vine, som i flere generationer har produceret amarone- og ripasso-vine i "gemme" kvalitet. 

Disse vine er for de kræsne kendere af vine fra Veneto-egnen, tæt på Verona, og produceres efter klassiske og traditionelle metoder, der giver en helt unik smagsoplevelse. 

Vinene fra Luciana Cordioli passer perfekt til ost, sødere desserter og anti-pasti. Nyd disse specielle vine i selskab med dem du holder allermest af - det fortjener de!