Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Maset - Clos Vilo Forstør

Maset - Clos Vilo

12847

Ny

Clos Vilo fra Maset har en rubinrød farve, der gør vinen til en fryd for øjet, når det hældes op i glasset. Den spanske rødvin har en aromatisk og raffineret smag, der gør at den vil falde i god jord hos de fleste vin-elskere.

Der blev produceret et begrænset antal på 7.000 flasker af Maset Clos Vilo, så det er en sublim kvalitetsvin man skal skynde sig at få fingrene i!

Flere detaljer

DKK 299,00

Yderligere information

Yderligere informationer om Clos Vilo

Druer: Garnacha og Mazuelo
Land: Spanien
Alc.: 14,5%

Maset - Delikate spanske vine med tradition

Vinos y cavas Maset del Lleó har altid været et banebrydende og førende selskab inden for vinsektoren i direkte salg til kunderne. Oprindelsen af ​​Maset del Lleó-vingården går tilbage til 1777, hvor den første generation af Massana-familien begyndte at dyrke jorden. Sidenhen har hele otte generationer af Massana-familien været forbundet med dyrkningen af vin.

Siden begyndelse har Maset altid haft den direkte kontakt til kunderne i fokus. Dette sikrer en fantastisk service, som sikrede Maset's vækst på vinmarkedet. Maset del Lleó har gennem årene indarbejdet de mest innovative teknologier inden for produktion og kommunikation. Moderne teknikker, systemer og maskiner, der forbedrer kvaliteten af ​​de spanske vine og cavas.