Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Sogevinus - Tavedo DOC Douro Forstør

Sogevinus - Tavedo DOC Douro

11647

Ny

Tavedo DOC Douro fra Sogevinus er en ungdommelig og let rødvin der emmer af frugt og chokolade. Med Sogevinus Tavedo DOC Douro får man et pragteksemplar af portugisiske rødvine. Med sin harmonisk fyldighed, er rødvinen en sand fornøjelse for smagsløgene.

Sogevinus' Tavedo er en topklasse vin til en rigtig god pris, som man bestemt ikke kan klage over!


Flere detaljer

DKK 95,00

Yderligere information

Sogevinus - Tavedo DOC Douro

Vanilje og chokolade på en bund af røde frugter. Sådan kan duftnoterne i Tavedo-vinen fra Sogevinus i Portugal bedst beskrives. Herefter går smagen over i en fantastisk afrundet harmoni af fyldighed, runde tanniner og masser af frugt - de bærende elementer i denne vins runde smag, der stadig bevarer en ungdommelig lethed på tungen.

Tavedo rødvinen er en smukt komponeret vin fra et af de mest kendte portugisiske vindistrikter.

Sogevinus' Tavedo passer til mange forskellige kødretter, hvor sødme og syre skal gå op i en højere enhed.

Det anbefales at servere Tavedo ved 16-18 grader. Rødvinen bør være kølig ved servering, idet temperaturen hurtigt stiger. For den bedste smagsoplevelse anbefales det at omhælde vinen 1-2 timer før servering - brug evt. en karaffel.

Yderligere information om Tavedo DOC Douro

Land: Portugal
Område: Douro
Alc: 12,5% 
Kollistørrelse: 12 fl.

Sogevinus - Højkvalitets vine fra Portugal

Sogevinus Fine Wines er specialiseret i produktionen og salget af højkvalitets portvine og Douro D.O.C vine. Sogevinus ønsker, at deres engagement, kvalitet og excellens kan mærkes af forbrugerne, når de åbner en flaske ved spisebord. 

Kvaliteten og engagementet bevises tydeligt ved, at Sogevinus er ledende inden for produktionen af Colheita portvine, hvor de ligeledes præsenterer et af de største sortimenter.