Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Vallegarcia - Petit Hipperia Forstør

Vallegarcia - Petit Hipperia

12845

Ny

Petit Hipperia er en unik vin på mange måder. Vinhuset Vallegarcia relancerer vinen hvert år med en ny smag og nye druer, og ikke mindst en ny etiket. Alt dette for at skabe den perfekte vin, tilpasset til det specifikke år. Rødvinen fra Spanien har en krydret og fyldig smag.

Spanske Petit Hipperia er perfekt hvis man er på jagt efter en dynamisk rødvin, der overrasker år efter år.

Flere detaljer

DKK 210,00

Yderligere information

Vallegarcia - Petit Hipperia

Petit Hipperia er en moderne vin, dynamisk og velsmagende med stort potentiale. Vinen er lavet på en blanding af 43% Cabernet Sauvignon, 31% Cabernet Franc, 25% Merlot og 1% Petit Verdot.

Vinen er fyldig, krydret og yderst velsmagende. 11 måneder på franske egefade sætter et perfekt og mindeværdigt aftryk på denne vin.

Yderligere information om Petit Hipperia

Druesammensætning: 43% cabernet sauvignon, 31% Cabernet Franc, 25% Merlot, 1% Petit Verdot
Land: Spanien
Område: Toledo
Alc: 15%

Vallegarcia - Spansk vingård med sans for smagfulde vine

Motivation bag Vallegarcia's vinkælder er at producere højkvalitetsvine fra druerne i de omkringliggende vingårde. Dette gøres med en afbalanceret sammensætning af druesorter, der høstes for hånden på det optimale tidspunkt for modenhed og med evnen til at aldre både i tønde og flaske.

Vallegarcia producerer vine der respekterer og fremhæver de unikke egenskaber i hver eneste druesort de bruger. Og det er netop derfor Vallegarcia kan skabe fantastiske vine med individuelle smagsnuancer og personligheder.