Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Vallegarcia - Syrah Forstør

Vallegarcia - Syrah

12844

Ny

Syrah fra Vallegarcia finder man elegante noter af lakrids, balsamico og kakao, alt sammen kombineret med et delikat frugtsortiment. De røde frugt nuancer blander sig med et strejf af karamel, som kommer fra lagring i egetræsfade. 

Rødvinen har en forfriskende smag med en lang vedvarende finish.

Med denne rødvin får man en elegant Syrah, hvor sortens typiske karakter afspejles perfekt.

Flere detaljer

DKK 299,00

Yderligere information

Vallegarcia - Syrah

Denne spanske rødvin fra Vallegarcia er en delikat vin der kombinere et hav af sublime smagsnuancer til en exceptionel smagsoplevelse. Vallegarcia Syrah byder på rige noter af lakrids, kakao og balsamic. Sammen med disse intense smage finder man også den forfriskende aroma af røde frugter.

Rødvinen fra Spanien fungerer fremragende sammen med retter med ris, pasta og rødt kød. Derudver er den Syrah også ideel til desserter og mørk chokolade.

Yderligere information om Syrah

Druesammensætning: 100% Syrah
Land: Spanien
Område: Castilla
Alc: 14,5%

Vallegarcia - Spansk vingård med sans for smagfulde vine

Motivation bag Vallegarcia's vinkælder er at producere højkvalitetsvine fra druerne i de omkringliggende vingårde. Dette gøres med en afbalanceret sammensætning af druesorter, der høstes for hånden på det optimale tidspunkt for modenhed og med evnen til at aldre både i tønde og flaske.

Vallegarcia producerer vine der respekterer og fremhæver de unikke egenskaber i hver eneste druesort de bruger. Og det er netop derfor Vallegarcia kan skabe fantastiske vine med individuelle smagsnuancer og personligheder.