Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Nedsat pris! Den lille rødvinspakke Forstør

Den lille rødvinspakke

13646

Ny

Vi har lavet en sampak af nogle af vores bestsellere! Et skønt mix af fantastiske italienske rødvine hvis man lige står og mangler lidt godt og blandet til fx en gave, til weekenden eller bare fordi man er hyggetørstig.

DKK 299,00

-DKK 54,00

DKK 353,00

I stedet for DKK 353,00

Pakkeindhold

 • 1 x

  Cabaletta fra Orion har duftnoter af svesker, kirsebær og ribs, der går over i en rig og kompleks smagsintensitet af søde blommer og svesker. Cabaletta er en rigtig smagfuld rødvin til en god pris.Med sine rubinrøde dråber er Orion Cabaletta en fryd for øjet, når den hældes op. Den Italienske rødvin har en fyldig krop og komplekse smagsnuancer, som sikrer...

  DKK 0,00
 • 1 x

  Primitivo Salento fra Terre Di Faiano er en stor og smagfuld vin, hvor du smagsmæssigt får et vidunderligt spark af det bedste fra Syditalien. Med denne fyldige økologiske rødvin fra Italien, kan man nyde et fremragende glas vin med god samvittighed.Italienske Primitivo Salento forfører dine smagsløg med en cremet og flot finish og en sødmefuld eftersmag.

  DKK 0,00
 • Vis her
  DKK 129,00
  1 x

  Orion - Trementi - Nero D´Avola, Cabernet Sauvignon Fyldig og alligevel blød og saftig, vinen viser intense aromaer af blåbær, brombær, chokolade samt kaffe. Krydrede toner af sort peber og eksotisk mørk frugt.Den behagelige syre og power gør denne vin perfekt til grillet kød

  DKK 129,00