Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Nedsat pris! Ekstra hygge Forstør

Husk Hyggen - Luksus pakke

13378

Ny

Luksus pakken er til dig der ikke vil gå ned på udstyret, der er lagt op til en helt særlig oplevelse.

Indeholder: 
1 fl. Luksus hvidvin fra Loir i Frankrig
2 fl. Ripasso Valpolicella, Italien
1 fl. London Dry Gin
2 fl. Italiensk Øko tonic

DKK 549,00

-DKK 125,00

DKK 674,00

I stedet for DKK 714,00

Pakkeindhold

 • 2 x

  Ripasso Valpolicella fra Basso er en blød og fyldig Ripasso med en kraftfuld bouquet af kirsebær, skovbær og tørret frugt. Smagen af den italienske rødvin er fyldig og vedvarende med mange behagelige nuancer.Med Ripasso Valpolicella får man en saftig vin med god struktur, forfriskende syre og en ren, lang finish. En klassisk Ripasso, når den er bedst!

  DKK 0,00
 • 1 x

  Sauvignon fra Domaine du Cléray er en forfinet og delikat hvidvin med subtile noter af passionsfrugt og guave. Hvidvinen fra Frankrig er frisk og mineralsk i smagen og er et fint resultat af godt håndværk og mange års erfaring med vinproduktion. Server den franske Sauvignon til fisk eller skaldyr, et virkelig godt glas vin til den kræsne vinnyder.

  DKK 0,00
 • Vis her
  DKK 24,00
  2 x

  Hvis man er på jagt efter den perfekte tonic til sin G&T, eller en hvilken som helst anden drink, så er denne tonic fra italienske Galvanina et rigtigt godt bud.Den forfriskende tonic fra Italien er produceret på tre forskellige slags citrusfrugter: lokale citroner og appelsiner fra Sicilien, samt bergamotappelsin. Der er altså masser af friskhed i denne...

  DKK 24,00
 • Vis her
  DKK 289,00
  1 x

  Fransk og yderst lækker druebaseret gin. Med 17 forskellige botanicals giver det en frisk og kompleks smag. Først dominerer blomsternoter og efterfølgende kommer enebær og citrus i følgeskab med krydderier i et lækkert samspil. Med druespiritus i stedet for den traditionelle på korn, får du en delikat og elegant gin. Den bliver blødere og let sødlig i...

  DKK 289,00