Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Zanin - Limoncello Forstør

Zanin - Limoncello

13533

Ny

Klassisk italiensk limoncello. Den velkendte citronlikør kommer her i et pragteksemplar fra Zanin.

De udvælger de bedste citroner der skal lægge skal til likøren, ved at gære i 20 dage inden man tilføjer sukkersirup og lagrer det i ståltanke for at få det hele til at smelte sammen i én stor herlighed.

Man får en lækker smag af citron med et perfekt afbalanceret forhold på syre, sødme og bitterhed

Nydes afkølet fx som digestif efter et måltid eller som ingrediens i isdesserter, kager eller sorbet.

Flere detaljer

DKK 180,00

Produkt information

LandItalien
Alc.:30 %
Indhold0,7 L

Yderligere information

Zanin estd. 1895 - Familieejet distilleri i Veneto

Zanin er et stort og anerkendt distilleri med placering i Veneto, Norditalien. De producerer en lang række spiritusser og særligt de populære italienske varianter som grappa, likør og brandy m.m.

Bortolo Zanin havde en kro, og han eksperimenterede med fremstillingen af grappa i sin kælder. I 1895 kunne han præsentere "Grappa Cavallina Bianca", hvilket kan oversættes til hvid hest.
Hans passion for distillation og arbejdet med spiritus blev større og større, og i 1940'erne da hans søn Rino Zanin tog over, blev det besluttet af lukke kroen ned, og fokusere arbejdet udelukkende på destilleriet. Firmaet ekspanderede som følge af stigende efterspørgsel og i 1960'erne gjorde industrialiseringen sit indtog med modernisering af firmaets faciliteter. Herefter gik det stærkt med at blive kendt uden for Italiens grænser.

I 1990'erne var de nået ud til 38 forskellige lande. I dag er de spredt til 55 lande og kører videre i 4. generation af familien Zanin med fokus på samme passion og ønsket om at producere kvalitetslikører fra støvlelandet.

De har i dag de højeste teknologiske og kvalitetsmæssige standarder for deres produktion inden for certificeringer som ISO, IFS og BRC. De har vundet over 300 priser for deres produkter både nationalt og internationalt.

De arbejder meget med bæredygtighed og gør en kæmpe indsats for så vidt muligt at benytte genbrugsmaterialer til emballage og de udvikler hele tiden deres produktion i en mere miljøvenlig retning bl.a. med fokus på at mindske CO2-udledninger og at lave strøm fra genanvendelige kilder.

1 Relateret produkt