Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Espinoza - Tequila Ultra Aged 40% 70 cl Forstør

Espinoza - Tequila Ultra Aged

13061

Ny

Med Tequila Ultra Aged fra Espinoza for man en premiums tequila produceret på 100% blå agave, også kendt som tequila agave. 

Den mexicanske tequila byder på harmoniske noter af appelsin og citron kombineret med moden agave, honning og dybe skove.

Smagen præsentere delikat vanilje, chokolade og eg efterfuldt af en lang og nostalgisk eftersmag. 

Tequila Ultra Aged modnes i franske egetræsfade i 5 år.

Flere detaljer

DKK 499,00

Produkt information

LandMexico
Alc.:40 %
Indhold0,7 L

Yderligere information

Espinoza - Premium tequila med fokus på alle detaljerne

Espinoza er et mexicansk mikro-destilleri der udmærker sig ved at fokuserer på selv de mindste detaljer i processen, hvilket resulterer i strålende og ren tequila. En del af Espinoza filosofi er princippet at de ikke tilføjer smag eller farver til vores tequila, som man ellers ser hos mange andre mærker. Derved kan man i sandhed fornemme de rene og naturlige smage i Espinoza's eksklusive tequilaer.

Alle Espinoza's tequilaer er lavet af 100% blå agave, også kendt som tequila agave, hvilket giver en eksklusiv kvalitet og en uovertruffen smag.

For at sikre sig at hver eneste flaske tequila lever op til Espinoza's høje standarder, kvalitetscheckes hver portion tequila de kommer fra destilleriet. På denne måde vedligeholder mexicanske Espinoza deres premium kvalitet.