Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Marie Brizard Mangosirup Forstør

Marie Brizard Mangosirup

13280

Ny

I den forfriskende gin-cocktail, der går under navnet "Gin hass" er mangosirup en fast bestanddel for at få den velkendte mangosmag frem i blandingen af gin og lemonsodavand eller -tonic og et strejf af limesaft.

Produceret med naturlige råvarer får man i denne sirup en autentisk og eksotisk smag af mango med et lækkert afbalanceret sødme- og syreniveau.

Denne mangosirup fra Marie Brizard er perfekt til at blande i diverse cocktails eller som opfrisker i et glas vand både med og uden brus

Flere detaljer

DKK 89,00

Produkt information

TypeSirup
LandFrankrig
Indhold0,7 L

Yderligere information

Marie Brizard - Franske mixere i særklasse

I 1755 blev Marie Brizard navnet lanceret af Marie Brizard og hendes søn. Det startede med den særligt anerkendte Anisette likør, som var god nok til at blive serveret ved Kong Louis 15.s hof

De laver deres sirupper på en base af 100 % rørsukker og naturlige råvarer, der er særligt udvalgt fra plantager verden over, og da de fleste af sirupperne er uden tilsat konserveringsmiddel får man de naturlige smagsnuancer frem uden unødige forstyrrelser.

Sirupperne og likørerne er det oplagte valg for mange professionelle folk i barverdenen.

3 Relaterede produkter