Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
McAfees Benchmark - Old no. 8 Brand Kentucky Straight Bourbon 40% 70 cl Forstør

McAfees Benchmark - Old no. 8 Brand Kentucky Straight Bourbon

10865

Ny

McAfee's Benchmark bourbon byder på en whisky af verdensklasse til en yderst attraktiv pris. McAfee’s Benchmark Whiskey Old No. 8 Brand Kentucky Straight Bourbon er blevet tildelt hele 22 priser ved både internationale og nationale spirituskonkurrencer.

Denne prisvindende 
Kentucky Straight Bourbon Whiskey har en behagelig smag med stejf af vanilje og en dejlig sødme.

Flere detaljer

DKK 199,00

Produkt information

LandUSA
Alc.:40 %
Indhold0,7 L

Yderligere information

McAfee's Benchmark - Old no. 8 Brand Kentucky Straight Bourbon

Denne bourbon er lavet efter samme ”mash bill” som Buffalo Trace, men er bare yngre og er lagret på en anden måde i varehuset. Alderen er 4 år – og det er en god bourbon til pengene.

McAfee’e Benchmark er en såkaldt ”rye recipe” bourbon, hvilket betyder at der er et højt indhold af rye i ”mashen”. Magasinet Wine Enthusiast gav den 90 ud af 100 og prædikatet Best Buy.
International Spirits Challenge i år 2000 gav den både trofæ og guldmedalje.

Så markedets nye ”bundprop” er meget mere end bare billig. I næsen har bourbon'en sød, vanilje, rosin og rye. I smagen byder den vanilje, sødme og rosin. Afsluttende er eftersmagen lang, med hæftig rosin smag.

I sandhed en dejlig whiskey til en pris man bestemt ikke kan klage over.


Buffalo Trace Distillery - I bøflernes spor

Dengang bøfler lavede stier gennem vildnisset og ledte de amerikanske pionerer til at opdage nye områder og grænser. En af de mange stier ledte til Kentuckyfloden, hvor  Buuffalo Trace Distilleriet blev bygget. Det er det ældste kontinuerligt operative distilleri i USA, og selv i forbudstiden fik distilleriet lov til at fortsætte sin produktion til "medicinske formål".

For at hylde destilleriets fortid og historie med den mægtige bøffel og de udforskende pionerer i området har de lavet Buffalo Trace Kentucky Straight Bourbon Whiskey som deres signaturspiritus