Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Paul John Bold Peated Whisky 5 cl Forstør

Paul John Bold Peated Whisky 5 cl

13567

Ny

Under de varme himmelstrøg i Goa dyrkes den byg, der er basen for denne lækre indiske whisky. Den gyldne drik modnes i det tropiske klima på Indiens vestkyst, der byder ind med eksotiske noter af frugt og honning.

En karakter af røg og tørv blander sig med det eksotiske, og det slutter med et hint af kaffe og lakrids i et lækkert og harmonisk efterspil.

Forrygende til udvidelse af whisky-horisonten

Flere detaljer

DKK 45,00

Produkt information

LandIndien
Alc.:46 %
Indhold5 cl

Yderligere information

John Distilleries - En indisk perle blandt single malts

I det solbeskinnede Goa på Inidiens vestkyst fremstilles nogle pragteksemplarer af single malt whisky med, der har vundet flere priser og er blevet anerkendt over hele verden.

Med lagringen i det tropiske klima ryger Angel's share (fordampningen) op på 8 % om året, hvor det ofte ligger på 1-2 % i Skotland og tilsvarende køligere klima. Derfor bliver der selvsagt mindre af hver portion, som altså skal nydes endnu mere.

De bruger ikke koldfiltrering eller tilsætning af hverken farve- eller smagsstoffer til deres produkter, så de bevarer og fremhæver det naturlige og oprindelige udtryk i flaskerne.