Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Tressor Legendaire - Vin de Jaune Forstør

Tresor Legendaire - Vin de Jaune

13334

Ny


Her er et pragteksemplar af fransk whisky. Ja du læste rigtigt, fransk whisky! Single malt lagret i cognac- og sauternesfade med finish fra Vin Jaune-fade (gul vin) i Jura.

Næsen byder på intense noter af tørverøg, korn og malt suppleret af lette vin- og honningaromaer. Smagen er kraftig og struktureret efterfulgt af en lang finish. Den er bare for vild.

Flere detaljer

DKK 379,00

Produkt information

LandFrankrig
Alc.:44 %
Indhold0,5 L

Yderligere information

Tresor Legendaire - Vin de Jaune

Franskmændene kan let blive overset på whiskymarkedet, men det er bestemt en fejl, for de kan i den grad finde ud af at lave whisky. Selvom de ikke bør sammenlignes, så er de ikke så langt fra de klassiske skotske whiskyer men alligevel med deres eget aftryk.

Vin Jaune / Gul vin er en type vin, der deler meget af fremstillingsprocessen med sherry; Fadene fyldes ikke helt op med vin som man ellers normalt gør, og der dannes et lag af ”Flor” på overfladen af vinen. Her beskyttes vinen mod den hurtige oxidation, der ellers ville ske. Florlaget tilfører vinen sin egen karakter, hvilket ofte fremstår som noter af nødder og brød.

Denne karakter afrunder whiskyen på en særdeles delikat måde, og er især med til at trække tankerne væk fra sammenligningen med alle andre whiskyer.

Vi er på yderst begejstrede for at have fået fingrene i denne serie til vores egen spiritus-import.