Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Nedsat pris! Vin, sol og forår Forstør

Vin, sol og forår

13379

Ny

4 vine som hver for sig er indbegrebet af hygge, velsmag og nydelse
Glæd dig selv eller en kær.

DKK 286,00

-DKK 50,00

DKK 336,00

I stedet for DKK 394,00

Pakkeindhold

 • Vis her
  DKK 119,00
  1 x

  Côtes du Rhône fra Domaine de Boissans er en karakterstærk rødvin med kraftfulde smagstræk fra Rhône-området. Med denne klassiske Rhône får du en varm og raffineret rødvin med masser af struktur og smag Domaine de Boissans Côtes du Rhône er velegnet til det danske efterårs- og vinterkøkken og er perfekt til lækre simreretter, gryderetter og smagfulde...

  DKK 119,00
 • Vis her
  DKK 95,00
  1 x

  Farven på Primitivo fra Caseletti er flot rubinrød med en indbydende duft af vilde solbær, blommer og forskellige krydderier. Den italienske rødvin fra Caseletti har en fyldig og behagelig smag med afrundede tanniner passer perfekt til de fleste hverdagsretter som pasta, pizza, kødretter og fyldige oste.Med Caselletti Primitivo venter en dejlig...

  DKK 95,00
 • Vis her
  DKK 75,00
  1 x

  White Zinfandel har en dejlig frisk og liflig smag, der går over i lækre og distinkte noter af friske bær, æbler og citrus. En velafbalanceret, tør finish afslutter denne rosévins lækre, delikate profil.Med White Zinfandel fra Jack Rabbit kan du være sikker på at få en forfriskende rosé, både god til hverdag og fest, til en attraktiv pris.

  DKK 75,00
 • Vis her
  DKK 105,00
  1 x

  Riesling Trocken fra Reuter Dusemund er en lækker tør riesling fra Mosel-området med en duft af friske citrusfrugter og saftig melon. Disse aromatiske noter sikrer en forfriskende og delikat hvidvin fra Tyskland.Med Reuter Dusemund Riesling Trocken får man en blid og velsmagende riesling, der er velegnet til en lun sommeraften.

  DKK 105,00