Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Mousserende

Vi har gennem årene håndplukket de mest fantastiske mousserende vine. Det betyder, at uanset om du er mest til de lidt søde, tørre eller ekstra tørre bobler, så har vi noget til din smag.

En af de mest populære mousserede vine er den velkendte Tosti Asti fra Piemonte i Italien - en klassiker som aperitif, til en varm sommerdag eller til skalddyr.

Underkategorier

  • Frankrig
    Mousserende vine fra Frankrig Som bekendt kan Frankrig bare det der med vin. Franskmændenes stolte og passionerede tilgang til vinproduktion kommer også til udtryk i de mousserende vine, som laves i landet. Mange af de franske mousserende vine er nemlig af særdeles høj kvalitet og byder på udsøgt, kraftig og velafbalanceret smag. Blandt vores sortiment af mousserende vine fra Frankrig finder du både Crémant, Champagne og alkoholfri vin. Vinene er lavet på druer som Chardonnay, Pinot Noir, Pinot Blanc og Riesling. Der er stor variation blandt vores sortiment i denne kategori, hvor du bl.a. finder intense, søde, frugtige, friske og fine smagsnuancer. Til fælles har vores kvalitetsvine dog, at de er yderst velsmagende og ikke mindst festlige!
  • Italien
    Mousserende vine fra Italien Vi har brugt mange kræfter på at sammensætte et delikat og varieret sortiment af italienske mousserende vine. Derfor kan du, uanset om du er på jagt efter en sød, tør, klassisk eller mere eksperimenterende mousserende vin fra Italien, finde den her på siden. De allerbedste italienske vine finder du ved at kigge efter, om de har DOCG - eller DOC-status. De to titler betyder nemlig, at vinen lever op til en række kvalitetsstandarder i forhold til blandt andet druesort, syreniveau og alkoholindhold. Blandt vores italienske mousserende vine finder du naturligvis også et spraglet udvalg af både DOCG - og DOC-vine.
  • Spanien
    Mousserende vine fra Spanien Vinlandet Spanien har meget at byde på. Det gælder ikke mindst, når det kommer til deres udgave af mousserende vin, også kaldet Cava. Den spanske Cava er populær blandt danskerne, og det er ikke så mærkeligt. Cava er nemlig ofte et oplagt valg for enhver, der søger en mousserende vin, som både har en høj smagsintensitet og er prisstærk. Cavaen kan i øvrigt kendtegnes ved, at den tit er lidt blødere og lidt sødere end den franske Champagne. Hvis du er Cava-fan og leder efter en kompromisløs udgave af den spanske vin, er du kommet til det rette sted! I vores sortiment af Cava er det netop intens og ekstraordinær smag og aroma, der har førsteprioritet.
pr. side
Viser 31 - 37 af 37
  • Vis her
    DKK 39,00

    Smagen af Tosti Asti er fin og delikat, med en god balance mellem syrlighed og sødme, der går over i en aromatisk eftersmag. Med sin smukt gyldne farve og sødmefyldte smag er Asti fra Tosti et sikkert hit til alle festlige lejligheder. Asti DOCG, 20 cl. er den perfekte taskestørrelse, så du nemt kan forsøde en festlig dag. 

    DKK 39,00
  • Vis her
    DKK 45,00

    Pink Moscato fra Tosti er en sødmefuld moscato vin i en smuk pink farve med de fineste, delikate bobler og en dejlig duft af rosenblade. Med sin lille størrelse er den perfekt på stranden, picnic eller til koncerter. Den lyserøde italienske vin er også ideel som gave. Tosti Pink Moscato er en festlig mousserende vin, der kan sætte kulør på enhver fest. 

    DKK 45,00
  • Vis her
    DKK 85,00

    Arione Winery Rustichetto er en velafbalanceret, livlig og sød mousserende rødvin med en dejlig aroma af røde bær. Den rubinrøde italienske vin fra Arione Winery er ideel, hvis du er på jagt efter et lidt utraditionelt indslag sammen med desserten.  En dejlig, utraditionel rødvin med personlighed. Rustichetto fra giver et frisk pust til ethvert måltid. 

    DKK 85,00
  • Vis her
    DKK 85,00

    Fior Di Vigna Frizzante fra Vallebelbo er en dejlig frisk vin med en helt vidunderlig smag af røde bær. Den sødmefulde smag samt de blide bløde bobler gør denne vin fra Vallebelbo til et hit på de varme sommerdage eller til søde desserter.

    DKK 85,00
  • Vis her
    DKK 179,00

    Crémant Rosé fra Frey Sohler er en fin og perlende lyserød crémant med delikate bobler fra Pinot Noir-druen i Alsace.  Frey Sohler's mousserende vin, Crémant Rosé, har en dejlig duft af morel samt en smuk og forførende lyserød farve der kendetegner denne Crémant Rosé. Den mousserende rosé fra Frey Sohler er velegnet som aperitif til en lun sommerdag....

    DKK 179,00
  • Vis her
    DKK 159,00

    Frey Sohler's Crémant Riesling Brut er en perfekt crémant med bløde bobler og frugtig sødme. Du får en frisk Crémant med en dejlig lethed.  En klassisk vin fra Alsace, der passer perfekt til festlige anledninger. Den boblende Crémant Riesling Brut er ideel som aperitif, til forretter med fisk og skaldyr eller som en forfriskning på en varm sommerdag....

    DKK 159,00
  • Vis her
    DKK 189,00

    Crémant Blanc de Noir Brut fra Frey Sohler er en fin og delikat crémant fra Alsace med perlende bobler. Frey Sohler's Crémant er lavet af Pinot Noir-druen, hvilket giver en velsmagende Crémant, der kan bruges til særlige lejligheder. Brug den boblende Crémant Blanc de Noir Brut til lys fisk, friske østers og lette forretter, for en lækker...

    DKK 189,00
Viser 31 - 37 af 37