Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Mousserende

Vi har gennem årene håndplukket de mest fantastiske mousserende vine. Det betyder, at uanset om du er mest til de lidt søde, tørre eller ekstra tørre bobler, så har vi noget til din smag.

En af de mest populære mousserede vine er den velkendte Tosti Asti fra Piemonte i Italien - en klassiker som aperitif, til en varm sommerdag eller til skalddyr.

Underkategorier

  • Frankrig
    Mousserende vine fra Frankrig Som bekendt kan Frankrig bare det der med vin. Franskmændenes stolte og passionerede tilgang til vinproduktion kommer også til udtryk i de mousserende vine, som laves i landet. Mange af de franske mousserende vine er nemlig af særdeles høj kvalitet og byder på udsøgt, kraftig og velafbalanceret smag. Blandt vores sortiment af mousserende vine fra Frankrig finder du både Crémant, Champagne og alkoholfri vin. Vinene er lavet på druer som Chardonnay, Pinot Noir, Pinot Blanc og Riesling. Der er stor variation blandt vores sortiment i denne kategori, hvor du bl.a. finder intense, søde, frugtige, friske og fine smagsnuancer. Til fælles har vores kvalitetsvine dog, at de er yderst velsmagende og ikke mindst festlige!
  • Italien
    Mousserende vine fra Italien Vi har brugt mange kræfter på at sammensætte et delikat og varieret sortiment af italienske mousserende vine. Derfor kan du, uanset om du er på jagt efter en sød, tør, klassisk eller mere eksperimenterende mousserende vin fra Italien, finde den her på siden. De allerbedste italienske vine finder du ved at kigge efter, om de har DOCG - eller DOC-status. De to titler betyder nemlig, at vinen lever op til en række kvalitetsstandarder i forhold til blandt andet druesort, syreniveau og alkoholindhold. Blandt vores italienske mousserende vine finder du naturligvis også et spraglet udvalg af både DOCG - og DOC-vine.
  • Spanien
    Mousserende vine fra Spanien Vinlandet Spanien har meget at byde på. Det gælder ikke mindst, når det kommer til deres udgave af mousserende vin, også kaldet Cava. Den spanske Cava er populær blandt danskerne, og det er ikke så mærkeligt. Cava er nemlig ofte et oplagt valg for enhver, der søger en mousserende vin, som både har en høj smagsintensitet og er prisstærk. Cavaen kan i øvrigt kendtegnes ved, at den tit er lidt blødere og lidt sødere end den franske Champagne. Hvis du er Cava-fan og leder efter en kompromisløs udgave af den spanske vin, er du kommet til det rette sted! I vores sortiment af Cava er det netop intens og ekstraordinær smag og aroma, der har førsteprioritet.
pr. side
Viser 16 - 30 af 37
  • Vis her
    DKK 129,00

    Astorias Cuvée Fashion Victim Brut er en vin af meget høj kvalitet med en aromatisk duft af blomster og frisk frugt. Smagen er helt unik og har en tør, kompleks, dynamisk og virkelig lækker karakter.Denne vin fra Astoria har fine vedvarende bobler, der hjælper med at løfte smagens skønne aroma.

    DKK 129,00
  • Vis her
    DKK 379,00

    Den saftige Brut Rosé fra Prince Laurent er en sand fornøjelse for selv de mest kræsne smagsløg.Så snart flasken åbnes, fornemmes der dejlige noter af friske røde bær, der forkæler næsen.Denne blide aroma går hånd i hånd med den forfriskende smag, der har en dejlig mineralitet.Prince Laurent Brut Rosé er en rosevin, som vil være et sikkert hit ved enhver...

    DKK 379,00
  • Vis her
    DKK 89,00

    Bon Voyage Sparkling Chardonnay er en lækker og frisk alkoholfri mousserende vin, som vil gøre sig godt til skaldyr og fisk eller som aperitiff.  Bon Voyage´s Sparkling Chardonnay har en fin lys gul farve med flotte grønne reflekser, bouqueten er intens og leder tankerne mod hvide blomster og citrusfrugter. Vinens smag er svag sød og harmonisk med en...

    DKK 89,00
  • Vis her
    DKK 119,00

    Canxa har en lys farve med et grønt glimt. Denne klasse cava fra Spanien har en frisk og aromatisk duft. Canxa Brut smager stringent og tør med fine bløde bobler.Denne spanske Cava er fantastisk som aperitif men vil også gøre det godt sammen med fisk eller skaldyr.

    DKK 119,00
  • Vis her
    DKK 85,00

    Ottocento Dolce Moscato fra Arione Wine har en karakteristisk aroma af delikat muskat. Med sin smukke strågule farve og aromatiske smag, er den mousserende vin fra Italien en san fryd for ganen. Ottocento Dolce Moscato har en dejligt afbalanceret smag med en delikat sødme.Nyd vinen fra Arione Wine sammen med søde desserter og tørre kager.

    DKK 85,00
  • Vis her
    DKK 95,00

    Contessa di Castiglione Ex. Dry Spumante fra Arione Wine har en karakteristisk aroma af delikat muskat. Med sin smukke strågule farve og vedvarende skum, er den mousserende vin fra Italien en san fryd for ganen. Contessa di Castiglione Ex. Dry Spumante har en dejligt afbalanceret smag.

    DKK 95,00
  • Vis her
    DKK 269,00

    Crémant D´Alsace Emotion Brut er en sofistikeret og elegant Crémant fra det populære område Alsace i Frankrig. Smagen af Frey Sohler's mousserende vin er fin og ren, med perfekt mineralitet balance. Server den delikate franske vin den til østers som apéritif eller blot til festlige lejligheder i godt selskab. OBS. Engroskunder min. et kolli à 6 stk.

    DKK 269,00
  • Vis her
    DKK 319,00

    I denne flaske af Epsilon Spumante Wine Gold Ex. Dry kan du finde hele 1,5 liter fantastisk delikat mousserende vin med intense og friske, frugtige indtryk. Den smukke guld flaske fra Epsilon Spumante er en sikker show-stopper, lige meget hvor den befinder sig. Smuk flaske, smukke bobler, hvad mere kan man ønske sig? En perfekt flaske italiensk...

    DKK 319,00
  • Vis her
    DKK 215,00

    Magnum-flaske af den sprudlende Tosti Prosecco med en blød og frisk smag af frugt samt en dejlig syrlighed. Den italienske mousserende vin fra Tosti har et lækkert vedvarende skum, der efterlader en behagelig prikken på tungen. Prosecco fra Tosti er ideel til aperitif. Tosti Prosecco Magnum fra Italien er perfekt til festlige sociale arrangementer....

    DKK 215,00
  • Vis her
    DKK 215,00

    Magnum-udgave af den fine Tosti Asti med delikate bobler og afbalaceret sødme og syre med behagelige smagstoner. De vedvarende bobler kombineret med en sødmefyldt og frugtig smag, gør Asti fra Tosti til et sikkert sommerhit. Den italienske Asti i Magnum-udgave er perfekt til festlige lejligheder med gode venner. OBS. Engros kunder min. et kolli à 6 stk.

    DKK 215,00
  • Vis her
    DKK 215,00

    Pink Moscato i Magnum-udgave med en intens smag af druer og røde bær. En smuk, balanceret mousserende vin fra Italien. Tosti Pink Moscato er perfekte til en varm sommerdag med sine sødemefulde noter af frugt, samt en eftersmag af sorte kirsebær og hindbær. Magnum Pink Moscato er perfekt til festlige lejligheder, der kræver lidt ekstra opmærksomhed....

    DKK 215,00
  • Vis her
    DKK 119,00

    Med Tosti Prosecco får du 75 cl. tør, lækker og sprudlende prosecco med en fyldig og velafbalanceret smag og syrlige noter på tungen. Med sine vedvarende bobler og forfriskende skum er Prosecco fra Tosti en forfriskende smagsoplevelse.  Prosecco fra Tosti er det perfekte selskab til en lækker aperitif. Den mousserende vin er også ideel til salater.

    DKK 119,00
  • Vis her
    DKK 119,00

    Med denne flaske får du 75 cl. af den fine og delikate Tosti Asti med en perfekt balanceret sødme og syrlighed samt en aromatisk eftersmag. Med sin smukke gyldne farve akkompagneret af en frugtig sødme. Den mousserende vin fra Italien har en behagelig eftersmag der fuldender vinen. Asti fra Tosti er en festlig mousserende vin til hverdag eller fest. 

    DKK 119,00
  • Vis her
    DKK 119,00

    Med denne flaske får du 75 cl. af den sødmefulde Tosti Pink Moscato i en smuk pink farve med delikate bobler og en dejlig duft af rosenblade. En forførende og feminin mousserende vin, som vil falde i god jord hos mange med sin udsøgte smag og delikate ydre.  Festlig pink mousserende vin, der kan sætte kulør på enhver lejlighed.

    DKK 119,00
  • Vis her
    DKK 39,00

    Tosti Prosecco har en fyldig og velafbalanceret smag med syrlige noter møder tungen, der går over i en behagelig og ren eftersmag. Den mousserende vin fra Tosti er ideel til lækre cocktails, med sin tørre sprudlende smag. Prosecco fra Tosti i en praktisk ministørrelse, der passer perfekt i tasken, på farten eller som minichampagne på cafeen. 

    DKK 39,00
Viser 16 - 30 af 37