Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Rødvin

Vi har et bredt udvalg af rødvine fra hele verden, hvor vi jævnligt besøger spændende vingårde og udvælger de bedste rødvine til dig. Vores sortiment byder faktisk på rødvin fra mere end 10 forskellige lande, der bl.a. tæller Frankrig, Spanien og Italien. Kort sagt: Vi har dejlige rødvine til enhver smag - uanset hvilken vin du foretrækker!

Underkategorier

  • Argentina
    Rødvine fra Argentina Her på siden finder du et sortiment af rødvin fra Argentina, der udvalgt med stor omhu. Hvis du køber en af vores argentinske rødvine, er du derfor garanteret en kvalitetsvin med udsøgt smag og aroma.
  • Australien
    Rødvine fra Australien I Australien produceres der rødvin i topkvalitet. Derfor kan du naturligvis også finde et nøje udvalgt sortiment af rødvine fra Australien hos AH Vine. Når du køber en australsk rødvin her på siden, er du sikret en gennemført smagsoplevelse i særklasse.
  • Chile
    Rødvine fra Chile De chilenske rødvine kan altså bare noget, og hos AH Vine er vi tossede med dem! Derfor finder du også et bredt udvalg af de bedste rødvine fra Chile her på siden. Uagtet smag og behov har vi med garanti den helt rigtige flaske til dig.
  • Frankrig
    Rødvine fra Frankrig Det er ikke en underdrivelse at kalde Frankrig for et af de absolut førende vinlande i verden, og mange af de franske rødvine er nogle af de mest delikate på markedet. Her har vi samlet et stort, men nøje udvalgt sortiment bestående af de rødvine, som vi mener er blandt de mest udsøgte og interessante vine fra Frankrig. Vores franske rødvine er produceret i klassiske vinområder som Rhône, Alsace, Bordeaux og Bourgogne, og de er lavet på kendte druer såsom Syrah, Merlot, Cabernet Sauvignon og Pinot Noir. I denne kategori finder du både tørre, krydrede, søde og fyldige rødvine, der alle har det til fælles, at de er særdeles smagfulde. Uanset om du leder efter en vinter - sommer - fest - eller hverdagsvin, er en fransk rødvin et oplagt valg! 
  • Italien
    Rødvine fra Italien Italien er verdens næststørste vinland, og her produceres nogle af verdens bedste vine - fra elegante Barolo og Brunello med DOCG-mærkat i nord til de krydrede og sødlige Marsala-vine i syd. De bedste italienske vine har prædikatet "DOCG" og "DOC", som er garanti for, at vinen efterlever en række kvalitetsstandarder med hensyn til for eksempel druesort, syreniveau og alkoholindhold. Vores brede italienske sortiment af bl.a. DOCG- og DOC-vine sætter den perfekte ramme om en god italiensk middag med kvalitetsvine fra både Piemonte, Veneto, Toscana og Sicilien.
  • New Zealand
  • Portugal
    Rødvine fra Portugal Den portugisiske vinindustri har i de senester årtier været i rivende udvikling. Produktionsmetoderne er blevet bedre, og reglerne er indskærpet. I dag findes der derfor et væld af delikate vine fra Portugal. Det er ikke mindst landets rødvine, som virkelig byder på smag og kraft for alle pengene. Derfor forhandler AH Vine naturligvis også et varieret udvalg af nogle af de allerbedste portugisiske rødvine. Vi har noget for enhver smag, så hvis du søger mangfoldige, komplekse og smagfulde rødvine til meget fornuftige priser, er du havnet det rette sted! Hvis du er i tvivl om, hvilken Portugisisk rødvin der passer til dine behov, så tøv ikke med at give os et kald - Vi er altid klar med en hjælpende hånd.
  • Spanien
    Rødvine fra Spanien I Spanien er der masser af sol og varme, hvilket giver nogle meget kraftige, modne og frugtfulde rødvine med med masser af karakter og styrke. De populære Temperanillo- og Garnacha-druer giver krydrede og varme vine, der passer perfekt til vildt, kraftige oste og gryderetter. Spanierne er et temperamentsfuldt folkefærd og ligeså er deres vine. Rioja er et af de ældste og mest kendte vinområder i landet, hvorfra de fleste Reserva- og Gran Reserva-vine kommer. Vinene er kendte for deres markante noter af især vanilje og eg.
  • Sydafrika
    Rødvine fra Sydafrika Som vinland har Sydafrika været igennem en innovativ udvikling, der betyder, at landet i dag kan karakteriseres som et af de mest moderne og bedste vinlande i verden. Sydafrika præsterer vine, der både er lettilgængelige, frugtige, komplekse og forfinede. Samtidig kan de sydafrikanske rødvine kengetegnes ved, at de har mildere og blødere tanniner end vinene fra de lande, der har et tørrere klima. De ekstraordinære kvaliteter gælder ikke mindst for de sydafrikanske rødvine, som virkelig er et forsøg værd. Derfor har vi brugt mange kræfter på at sammensætte vores sortiment i denne kategori, så det repræsenterer, hvad den sydafrikanske rødvin kan, når den er allerbedst. Blandt vores udvalg finder du unikke og velsmagende højkvalitetsrødvine fra Sydafrika til priser, hvor alle kan være med.
  • Tyskland
    Vin fra Tyskland Vinmarkedet har i de seneste årtier ændret sig væsentligt. Og i dag foretrækker et markant flertal af vinelskere kvalitet frem for kvantitet, hvis de skal vælge. Denne udvikling har vakt genklang hos de tyske vinproducenter, som nu har langt større fokus på produktionsforhold og kvalitet end førhen. Hos AH Vine elsker vi  kvalitetsvin. Derfor forhandler vi selvfølgelig også et varieret sortiment med nogle af de mest velsmagende vine på det tyske marked. 
  • USA
    Rødvine fra USA Zinfandel-druen er de amerikanske vinbønders darling, der idag bruges til både rød-, hvid- og rosévine (white zinfandel), og som i smag og karakter minder meget om den italienske primitivo-drue. Amerikanske vine stammer primært fra Californiens kølige klima, hvor der produceres franske druesorter som Cabernet Sauvignon, Merlot og Chardonnay. Vinene passer til en bred palette af anretninger, og man får meget kvalitet for pengene, når det gælder de californiske etiketter. AH vine har et bredt udvalg af både rød- og hvidvine og flere slags rosé på både Zinfandel og Cabernet Sauvignon. Say "howdy!" til din vin idag - du vil ikke fortryde det!
  • Østrig
pr. side
Viser 31 - 45 af 130
  • Vis her
    DKK 139,00

    En super flot og "spændstig" Rhõne vin med en smuk strålende rubinrød farve. Elegant og subtil næse af sorte frugter, kirsebær, solbær, sveskerb og mineralske nuancer af flint. Smagen er frisk og sprød med bløde tanniner. Flot eftersmag med noter af solbær.Server til mørke og fyldige retterServeringstemperatur 15-18 g.Denne vin er produceret på ca. 28 år...

    DKK 139,00
  • Vis her
    DKK 215,00

    Aroma af tørret frugt, eksotiske krydderier, hvid peber og mørk chokolade, cedertræ og figner. Vinen er fyldig og intens, men alligevel rund, rig og fantastisk velafbalanceret. Du vil opleve elegante bløde tanniner, med strejf af vanilje, svesker, rosiner, kaffe og honning. Eftersmagen er lang, vedholdende og fyldig, med et strejf af sødme fra egefades...

    DKK 215,00
  • Vis her
    DKK 169,00

    Duften leder tankerne hen på moden mørk frugt og krydderier. Smagen er frugtfyldig med fint velintegrerede tanniner. En vin med god friskhed og fin balance. Servér til de fleste retter med kød, pizza og pasta.

    DKK 169,00
  • Vis her
    DKK 425,00

    Vurderet som bedste årgang i mere end 20 årBarolo er synonymet for Piemonte. Super flot næse (bouquet) med fine toner af tobak og chokolade.Server til kraftigtsmagende retter. Smagen er tør og kraftfuld.Bør åbnes og iltes min. en time før servering.

    DKK 425,00
  • Vis her
    DKK 105,00

    En lækker rødvin med en medium fylde som gør sig godt både med og uden mad.Man får noter af blommer, kirsebær og hindbær kombineret med en dejlig krydret undertone af saftige røde frugter og peber.Nyd den ved 14-16 grader til fx pastaretter eller grillmad. Nyd den evt. lidt køligere i godt selskab til en hyggestund uden mad

    DKK 105,00
  • Vis her
    DKK 245,00

    En intens og aromatisk rødvin der præsenterer sig med kirsebærfarve i glasset. I næsen oplever man først aromaer af intens rød frugt kombineret med balsamiske noter og et hint af fadpræg. Smagen uddyber duftens noter med mere dybde og struktur i form af fløjlsbløde tanniner og en dejligt vedholdende eftersmag. De balsamiske noter giver den et fyldigt og...

    DKK 245,00
  • Vis her
    DKK 419,00

    Her får du en dyb og intens rødvin i kirsebærrød farve med lilla nuancer i kanten. Den byder på lækre noter af moden rød frugt og sort peber. Man kan også fornemme fadlagringen i de toastede undertoner. Den er fyldig og dejligt afrundet med bløde og behagelige tanniner med en perfekt balance i både syre og alkohol, og eftersmagen afslutter oplevelsen...

    DKK 419,00
  • Vis her
    DKK 259,00

    Her er en frisk og intens rødvin med skønne kirsebærfarvede og lilla nuancer i glasset. Den byder på noter af rød moden frugt i næsen og i smagen fornemmer man også den fuldmodne karakter, der insisterende overvælder smagsløgene. Kroppen er fyldig men med fløjlsbløde tanniner, der får den til at virke dyb og behageligt voluminøs, men der er også en...

    DKK 259,00
  • Vis her
    DKK 129,00

    I denne pinot noir får du en skøn kombination af delikate hindbær og mørke kirsebær, og de er fint akkompagneret af bløde tanninger og en elegant og behagelig eftesmag.Gæring i ståltanke og efterfølgende lagring på neutrale amerikanske og franske egetræsfade giver et lækkert harmonisk udtrykDen kan sagtens nydes både med og uden mad. Servering ved omkring...

    DKK 129,00
  • Vis her
    DKK 129,00

    Lækker og elegant zinfandel fra gamle vinstokke. Dyb i smagen af bl.a. tranebær, sorte blommer, brombær, mørke krydderier og et strejf af vanilje og fadnoter.Vinen er gæret i ståltanke og efterfølgende lagret i 2 år på træfade, der giver en fremragende kombination af friskhed med bløde tanniner og en dejlig lang eftersmag.Servér den omkring 16 grader fx...

    DKK 129,00
  • Vis her
    DKK 349,00

    En fin klassisk pomerol med en dejlig intens smag. Den byder på en fin rubinrød farve med lille reflekser, og bag det smukke ydre bliver man budt på en skøn og elegant duft af røde og sorte frugter og bær.Smagen er intens med noter af modne røde og sorte frugter og bær bl.a. solbær, blommer og brombær, og den fremhæves af en silkeblød tekstur med bløde og...

    DKK 349,00
  • Vis her
    DKK 499,00

    Fantastisk lækker og fløjlsblød rødvin fra det skønne Pomerol og man fornemmer tydeligt kvaliteten.Bag den mørke farve gemmer sig en fin og elegant struktur. I næsen får man et væld af noter med mørke blommer, mokka og et let jordet præg. Smagen fortsætter med noterne i duften, men komplimenteres af de bløde tanniner, og man får behagelige noter af...

    DKK 499,00
  • Vis her
    DKK 89,00

    En skøn blanding af de lidt kraftige druer caignan og syrah, men med et fantastisk resultat af krydderier og modne bær.Man får noter af modne brombær og blåbær med et skønt touch af lakrids, og det hele er afrundet med bløde tanniner, men uden fadlagring, så man får den fulde oplevelse af frugtnoterne.Nyd den ved 16-18 grader til fx grillretter, men hvis...

    DKK 89,00
  • Vis her
    DKK 89,00

    En lækker blanding af grenache og pinot noir, som ikke ses så ofte blandet sammen. Men ikke desto mindre går de i perfekt samspil og giver en dejlig medium fyldig rødvin med intensitet fra grenache, der harmonisk bliver modsvaret af den lettere stil fra pinot noir.Bag det rubinrøde ydre gemmer den på skønne noter af røde frugter og bær kombineret med...

    DKK 89,00
  • Vis her
    DKK 379,00

    En absolut klassiker blandt de lækre rødvine fra Rhône-distriktet i det sydlige Frankrig!Man får en skøn, fyldig og rund vin med lækre noter af rød frugt og krydderier i en dyb og kompleks oplevelse.Nyd den ved 16-18 grader til noget vildt, fjerkræ som and, due eller perlehøne.

    DKK 379,00
Viser 31 - 45 af 130