Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Rum Nation - Guatemala Gran Reserva

13398

Ny

Denne rom fra Mellemamerika aldres 185 meter over havets overflade på amerikanske bourbonfade i 4 år. Det tropiske og fugtige klima i Guatemala er med til at accelerere modningen, så rommen bliver både voksen og smagfuld samtidig med den lette og friske stil bevares.

Rommen er frisk og mintagtig i duften med noter af både hø, blomster og sukkerrør. Smagen har noter af vanilje, cola og rosin med strejf af anis. Eftersmagen præges af fad og tannin med en behagelig varme og blød fylde.

Sød og frisk!

Flere detaljer

DKK 369,00

Produkt information

LandGuatemala
Alc.:40 %
Indhold0,7 L

Yderligere information

Rum Nation - Fokus på rom med personlighed

Man kender ham muligvis som stifteren af de kendte Presidente rom, men først handlede det for Fabio Rossi om at importere og distribuere whisky, men på en tur rundt i Skotland for at besøge destillerier i 1990 bemærkede Fabio alle tønderne med rom, som var sendt til Storbritannien for at lagre i et køligere og fugtigere klima for en mere naturlig aldringsproces.

Der var gang i frigivelsen af serien med single malts under navnet "Wilson & Morgan", og rommen blev glemt for først at komme på banen igen i 1999, da Fabio besluttede sig for at starte serien Rum Nation, fordi han ikke ville blande rommen sammen med Wilson & Morgan brandet. Fordi der var så milevid forskel på både geografisk stil og tilgang til rom-produktionen rundt omkring i verden blev det til idéen om at lave en serie af de bedste rom fra forskellige lande.

Dermed blev det også til navngivning af hver rom efter deres oprindelsesområde i stedet for et destilleri, som man jo ellers ofte ser det.

Ydermere blev der tilføjet et særligt touch, da Fabio i en ung alder samlede på frimærker, så han besluttede sig for at sætte et frimærke på hver rom, som stammede fra samme land, som rommen.

Under navnet Rum Nation finder man altså en bred vifte af særligt udvalgte rom, der hver især kendetegner og stolt repræsenterer det givne land eller område ift. romproduktion.

8 Relaterede produkter