Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Nedsat pris! Den store rødvinspakke Forstør

Den store rødvinspakke

Ny

Vi har lavet en sampak af nogle af vores bestsellere! Et skønt mix af fantastiske rødvine hvis man lige står og mangler lidt godt og blandet til fx en gave, til weekenden eller bare fordi man er hyggetørstig.

DKK 449,00

-DKK 83,00

DKK 532,00

I stedet for DKK 532,00

Pakkeindhold

 • 1 x

  Ripasso Valpolicella fra Basso er en blød og fyldig Ripasso med en kraftfuld bouquet af kirsebær, skovbær og tørret frugt. Smagen af den italienske rødvin er fyldig og vedvarende med mange behagelige nuancer.Med Ripasso Valpolicella får man en saftig vin med god struktur, forfriskende syre og en ren, lang finish. En klassisk Ripasso, når den er bedst!

  DKK 0,00
 • Vis her
  DKK 169,00
  1 x

  Vinen har en mørk kirsebærfarve med en svag violet kant. Duften er indbydende frisk, du kan søge efter ribs, blomme og brombær aromaer. 5 måneder på egefade sætter positive spor af mørk ristet kaffe. Eftersmagen er lang og vedholdende. Server denne skønne vin ved 16-17 gr. Gerne ledsaget med krydrede retter.

  DKK 169,00
 • Vis her
  DKK 105,00
  1 x

  Farven er intens med mørkerøde og lyse refleksioner. I næsen er denne garnacha meget udtryksfuld, med aromaer af sort frugt som kirsebær og figen. Krydderier og vanilje som viser en godt integreret egesmag. Vinen har en god koncentration af frugter, den er rig og rund med en lang finish.Stilen er fullbodied med fin potentiale til at nyde sammen med julemaden

  DKK 105,00
 • Vis her
  DKK 129,00
  1 x

  Du bliver mødt af en dyb rød farve med en lilla nuance. I duften finder du bl.a. Solbær og andre røde modne bær. Smagen er rund med blød finish, fløjlsbløde tanniner og en dejlig lang eftersmag med en fin koncentration leveret af 10% af overmoden **Marselan. (se yderligere beskrivelse herunder)Et fint match til rødt kød og mpdne oste

  DKK 129,00