Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Vine

Vores vinsortiment rummer kvalitetsvine fra A til Z, og du er derfor garanteret en vin, der falder i lige netop din smag. Hylderne er fyldt med alt fra smagsfyldte rødvine, hvidvine og rosé til de mere boblende mousserende vine

Vi har vin fra alle de ikoniske europæiske vinlande som Frankrig, Italien, Spanien, Portugal, og Tyskland. Derudover har vi adskillige interessante vine fra de oversøiske lande som Chile, Argentina, USA, Sydafrika, Australien og New Zealand.

Alle vores vine er udvalgt med omhu, så vi sikrer, at vinene har den rette kvalitet og smag. 

Underkategorier

  • Rødvin
    Vi har et bredt udvalg af rødvine fra hele verden, hvor vi jævnligt besøger spændende vingårde og udvælger de bedste rødvine til dig. Vores sortiment byder faktisk på rødvin fra mere end 10 forskellige lande, der bl.a. tæller Frankrig , Spanien og Italien . Kort sagt: Vi har dejlige rødvine til enhver smag - uanset hvilken vin du foretrækker!
  • Hvidvin
    Vi har et stort udvalg af udsøgte hvidvine fra hele verden - og vi har med garanti noget for din smag! I vores sortiment finder du hvidvin fra 8 forskellige lande, hvor vi bl.a. kan nævne  Tyskland ,  Frankrig  og  Italien . Kort fortalt: Vi har skønne hvidvine til selv de mest kræsne smagsløg!
  • Mousserende
    Vi har gennem årene håndplukket de mest fantastiske mousserende vine. Det betyder, at uanset om du er mest til de lidt søde, tørre eller ekstra tørre bobler, så har vi noget til din smag. En af de mest populære mousserede vine er den velkendte Tosti Asti  fra Piemonte i Italien - en klassiker som aperitif, til en varm sommerdag eller til skalddyr.
  • Rosé
    Vi har sammensat et bredt og nøje udvalgt sortiment af udsøgte rosévine fra nogle af de bedste vinlande i verden. Hos os finder du bl.a. delikat rosé fra Chile ,  Frankrig og USA . Sagt med andre ord: Uanset hvad du foretrækker, har vi med garanti en rosévin efter din smag. 
  • Dessert
    Vi har nøje sammensat et stort og varieret udvalg af fantastiske dessertvine til enhver smag og lejlighed. Vi er derfor ret overbeviste om, at du kan finde lige præcis den delikate dessertvin, du står og mangler, blandt vores sortiment.
  • Alkoholfri
    Alkoholfri vin er blevet virkeligt populært blandt danskerne, og det er ikke så underligt! Der kan nemlig være mange gode grunde til at vælge en af de alkoholfri vin-varianter. De alkoholfri vine er for eksempel både sundere og mere praktiske end vin med alkohol. Samtidig er der i de seneste år sket en udvikling i produktionen af alkoholfri vin, som gør, at det nu er muligt at få vin uden alkohol, uden at man behøver at gå på kompromis med kvaliteten. Vi har samlet et bredt sortiment af særdeles velsmagende alkoholfri kvalitetsvin til enhver smag og lejlighed. I vores udvalg finder du både smagfuld rosé samt forskellige delikate rødvine, hvidvine og mousserende vine.
  • Økologiske Vine
  • Mærkedage og højtider
    Der er mange højtider, skikke, traditioner og mærkedage som vi fejrer af forskellige årsager både i Danmark og resten af verden. Det giver os en anledning til at holde fest og mødes med venner og familie uanset ens tilknytning til den pågældende tradition, og i mange anledninger er vinen en tro følgesvend, fordi der altid er en vin, der passer perfekt til ens tradition. Vi hos AH Vine kommer gladeligt med forslag til hvilken vin, I skal vælge til enhver anledning og menu, så tøv ikke med at tage kontakte os med din forespørgsel. Husk vi også har mulighed for at lave personlige labels hvis du skal bruge vin til noget helt bestemt enten privat, i personaleforeningen, i sportsklubben, i virksomheden eller i en anden sammenhæng.
  • Andre størrelser
    Den almindelige vinflaske har 75 cl, men der er også stor efterspørgsel på både mindre og større flasker. Det er fx både de mindre modeller til skovturen, når man gerne vil nyde et enkelt glas alene men ikke kommer igennem en hel flaske, som en del af en gave eller mange andre anledninger hvor en mindre model bare passer perfekt. Men det er også de større modeller til fx fejring af diverse ting eller som gaver, hvor man gerne lige vil skille sig lidt ud med sin gave. Vi har et fint udvalg af vin i flasker i både mindre og større størrelser, og de er samlet her
pr. side
Viser 211 - 225 af 246
  • Vis her
    DKK 85,00

    Roccamura Rosso fra Agricole Selvi er en sublim sammensætning af Primitivo-, Negroamaro- og Nero D´Avola-druer, 3 italienske druetyper som hver for sig kan gøre en forskel. Og det gør de i den grad i denne rødvin.Med denne italienske rødvin kan man forvente en vin med en fin intens bouquet af vilde kirsebær og en solmoden fyldig smag med silkebløde tanniner.

    DKK 85,00
  • Vis her
    DKK 95,00

    Farven på Primitivo fra Caseletti er flot rubinrød med en indbydende duft af vilde solbær, blommer og forskellige krydderier. Den italienske rødvin fra Caseletti har en fyldig og behagelig smag med afrundede tanniner passer perfekt til de fleste hverdagsretter som pasta, pizza, kødretter og fyldige oste.Med Caselletti Primitivo venter en dejlig...

    DKK 95,00
  • Vis her
    DKK 129,00

    Primitivo Salento fra Terre Di Faiano er en stor og smagfuld vin, hvor du smagsmæssigt får et vidunderligt spark af det bedste fra Syditalien. Med denne fyldige økologiske rødvin fra Italien, kan man nyde et fremragende glas vin med god samvittighed.Italienske Primitivo Salento forfører dine smagsløg med en cremet og flot finish og en sødmefuld eftersmag.

    DKK 129,00
  • Vis her
    DKK 215,00

    Nebbiolo d'Alba 2011 fra Guasti Clemente er en intens, fløjlsagtig og frugtig Nebbiolo vin med en behagelig og harmonisk tørhed. Vil man have at premiumsvinen skal opnå sin optimale smag, kan den med fordel gemmes et par år før rødvinen nydes. Her har vi at gøre med en kvalitetsvin, der kun bliver bedre.Nebbiolo d'Alba fra Guasti Clemente er en vin i...

    DKK 215,00
  • Vis her
    DKK 319,00

    Barolo 2016 fra Guasti Clemente folder sig selvsikkert ud med smagen af sorte bær, chokolade, tørrede frugter og masser af krydderi. Smukke, elegante tanniner, som skaber en afrundet, tør finish er hvad der kendetegner denne italienske premiumsvin. Her er der tale om en rødvin alle vinnørder bør prøve mindst en gang. Barolo vin er noget helt specielt og...

    DKK 319,00
  • Vis her
    DKK 189,00

    Vinen fra Guasti Clemente byder på dybe noter af træ i sin boquet og en flot tør smag med en skøn struktur. Vine fra Piemonte-området er anerkendte for deres uimodståelige smage, og Barbera d'Asto Superiore fra Guasti Clemente er ingen undtagelse. Den italienske rødvin er en delikat fornøjelse for smagsløgene. Vinen fra Italien gør sig glimrende alene,...

    DKK 189,00
  • Vis her
    DKK 129,00

    Barbera d'Asti Desideria fra Guasti Clemente har en intens og vinøs boquet og en tør, rund smag, der leder tankerne hen på mørke bær som kirsebær, rosin og blommer. Den rubinrøde vin er produceret af kvalitetsdruer fra Italien, og det kan smages i den attraktive rødvin fra Guasto Clemente.Fantastisk smagfuld rødvin fra Piemonte-egnen i Italien, der kan...

    DKK 129,00
  • Vis her
    DKK 745,00

    Denne vin slår alt hvad du tidligere har oplevet med amarone. Den er kraftig og intens, med en elegant tørhed Amarone Titari produceres i et meget begrænset oplag på 3000 flasker, der har vundet en lang række internationale vinpriser.

    DKK 745,00
  • Vis her
    DKK 549,00

    Amarone Compo Inferi har en silkeblød boquet med sød kakao og ristet kaffe, der går over i en varm og rund smag præget af smeltet chokolade og syltede kirsebær i brandy - lækker og delikat - for at slutte af i en fantastisk og vedholdende eftersmag. Kun de bedste druer fra de bedste årgange bliver til denne yderst begrænsede Amarone (4-5000 styk pr. år). 

    DKK 549,00
  • Vis her
    DKK 339,00

    Amarone fra Luciana Cordioli er en unik gastronomisk vin med en smuk, rubinrød farve. I næsen fornemmes søde blåbær og kirsebær. Med den italienske Amarone får man en sublim rødvin med en afrundet smag og dejlig fylde.Prisvindende vin fra et af de bedste amarone-huse i Italien. Amarone-vinen fra Luciana Cordioli er en vin for kendere med en kræsen gane. 

    DKK 339,00
  • Vis her
    DKK 159,00

    Den høje kvalitet af Luciana Cordioli Ripasso giver en smuk rubinrød vin med en frugtagtig boquet af solbær, brombær og blommer.Ripasso vinen udemærker sig med en rig og intens smag, der er karakteristisk for Luciana Cordioli vinhuset.Du får en prisvindende vin til en helt fantastisk pris. Den italienske Ripasso er altid et sikkert valg der ikke skuffer!

    DKK 159,00
  • Vis her
    DKK 129,00

    Corvino fra Luciana Cordioli har en dyb rubinrød farve og duften rummer noter fra bl.a. sorte bær og kirsebær, der går over i et strejf af krydderi. En behagelige rødvin der glider ubesværet ned og efterlader en vedholdende eftersmag, der giver lyst til lige et enkelt glas til. Luciana Cordiolis Corvino er en ukompliceret vin, der passer til det meste.

    DKK 129,00
  • Vis her
    DKK 105,00

    Merlot fra Ca' Di Rajo har en strålende rød farve, fuld af forførende løfter om en italiensk rødvin i særklasse. Og Merlot holder alle løfterne med er frugtagtig og intens druft med en tør og blød smag, der udgør en raffineret finish. En sand fornøjelse for smagsløgene, man sent vil glemme. Klassisk merlot fra Norditalien til en attraktiv pris.

    DKK 105,00
  • Vis her
    DKK 105,00

    Cabernet Franc fra Ca' Di Rajo er en rødvin der dufter intenst af orientalske kanel og krydderier, især hvis den får lov til at modne på hylden. Med sine let eksotiske nuancer er den italienske rødvin for de vin-entusiaster der gerne vil prøve en sublim vin, lidt udover det sædvanlige. Cabernet Franc er en intens og krydret rødvin, man sent vil glemme.

    DKK 105,00
  • Vis her
    DKK 105,00

    Cabernet Sauvignon fra Ca' Di Rajo har en intens rubinrød farve med en kraffuld og vedholdende duft, der bliver i næsen. Smagen er tør, fyldig og urteagtig, hvilket giver en let alternativ, men stadig velsmagende rødvin. Cabernet Sauvignon fra Ca' Di Rajos er en intens rødvin til livsnyderen, og hos AH Vine får du den til en rigtig god pris.

    DKK 105,00
Viser 211 - 225 af 246